Er du typen der praler eller er til væddemål?

Her er en god mulighed for at lave et sjovt site der helt sikkert vil tiltrække mange folk. Folk elsker at prale med forskellige ting som de kan og de fleste går heller ikke af vejen for et lille væddemål i ny og næ. Lav et site hvor de kan udfordre hinanden og poste bevis på at de har gjort hvad de skulle.

Denne forretningside går ud på at lave en hjemmeside hvor folk kan udfordre andre til at gøre et eller andet og så blive belønnet med prale point eller lignende hvis de gør det. Siden kommer hurtig til at indeholde en masse sjove videoklips fra folk der prøver at lave de udfordringer der bliver sat op og der er en stillings statistik så man kan prøve at blive den største vovehals / pralrøv der bare kan det hele og vinde nogle præmier.

Hele ideen er en slags niche til Youtube og andre videodelings sites, men den har også et socialt netværk aspekt som mange mener er det helt store i de kommende år. Jeg synes selv denne forretningside er ret god så håber nogle vil gøre alvor af den og lave en dansk version. Tror også at der er plads til flere internationale versioner da den eneste lignende side jeg har fundet er Bragster.

Tag et kig på Bragster og kopier ideen til dansk 🙂 Hvad siger i andre til ideen? Jeg vil blive glad for nogle kommentarer (skriv i “leave a comment” feltet oppe ved overskriften.

3 tanker om “Er du typen der praler eller er til væddemål?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *