Tjen store penge med opladning af mobil telefoner

mobil telefon oplader, tjen penge hjemmefraDette her er en ide som kan give rigtig mange penge for den rette iværksætter. Undersøgelser har vist at over 60% af befolkningen minimum 1 gang om måneden løber tør for strøm til deres mobiltelefoner, og at over 60% hver måned undlader at bruge deres mobiltelefon så meget som de gerne ville da de er bange for den løber tør for strøm et sted hvor de ikke har adgang til en mobil oplader.

Denne forretningside går ud på at “udleje” eller sælge mobiloplader maskiner der virker ved at man kaster nogle mønter i dem (ligesom man kan trække slik i automater). Tag f.eks. 10 kr. for at folk kan få deres mobiltelefon ladet hurtigt op. Måden at tjene penge er ved at få f.eks. 7Eleven, fitness centre, tankstationer etc. til at sætte disse maskiner op og giv dem så halvdelen af overskuddet. Forretningerne der sætter maskinerne op får udover halvdelen af indtægten også glæden af at kunden er i butikken i de ca. 10 minutter som en opladning varer hvor de typisk vil købe lidt ting. Diskoteker kunne også være en oplagt mulighed da de unge mennesker i dag bruger mobilen rigtig meget i nattelivet og de kan slet ikke undvære den, så de vil gerne betale en del penge for at få den opladet. Mulighederne er uendelige for den rette iværksætter.

I england og USA er der opbygget store Franchise koncepter baseret på denne ide og det kunne man eventuelt også gøre i Danmark. Maskinerne koster ikke ret meget men mulighederne er rigtig store.

Søg efter “coin operated mobile charger” eller lignende på google så vil der komme en del leverandører frem som kan lave en maskine som du vil have den. Husk også at der typisk kan sælges reklameplads på selve maskinen. Dette er en ide der kan blive rigtig mange millioner kroner værd hvis du sætter dig på markedet og bliver markedsførende. En maskine tilpasset til at modtage danske kroner kan fås fra 2500 kr. og op efter.

9 tanker om “Tjen store penge med opladning af mobil telefoner”

 1. Hehe er ganske sikker på det er en god ide. Har set et engelsk franchise koncept der virkelig scorer kassen på det, så det burde også være muligt i DK. Jeg er i hvertfald en knold til at sørge for at få min mobil opladet hver gang inden jeg går i byen. Håber du vil skrive lidt mere når du kommer længere med ideen 🙂

 2. Det synes jeg faktisk også selv hehe overvejede selv at starte det op men min kammerat som skulle stå for det meste (da jeg ikke har tid) turde ikke kaste sig 100% ind i projektet og så tænkte jeg at det ligeså godt kunne komme andre til gode 🙂

  Takker for kommentarene altid godt at få lidt feedback så man ikke bare sidder og skriver i blinde 🙂

 3. Dem jeg kontaktede for priser var: http://www.staytalking.com de kan lave en maskine der kan tage imod Danske kroner til rimelige penge. Men der er mange andre på markedet så undersøg det grundigt og bestil nogle “samples” / prøver så du er sikker på det ser ordenligt ud og er en god kvalitet.

 4. Hej (admin)Nikolaj

  Vil starte med at sige tak for et fedt site..

  Angående dit udsagn om at

  (“Undersøgelser har vist at over 60% af befolkningen minimum 1 gang om måneden løber tør for strøm til deres mobiltelefoner, og at over 60% hver måned undlader at bruge deres mobiltelefon så meget som de gerne ville da de er bange for den løber tør for strøm et sted hvor de ikke har adgang til en mobil oplader”)

  har jeg søgt for at finde den undersøgelse, desværre uden held, hvor har du kilden fra og er det muligt at du kan sende et link..

  mvh

  dennis Twum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *