Test af Laying Impact – Endnu et heste LAY system

Så har jeg valgt at købe endnu et heste system som jeg har hørt meget godt om på diverse forums og som også er blevet anbefalet af betting school. System hedder Laying Impact og går ud på at LAYE 2 heste pr. løb (de løb der lever op til 4 krav). Salgssiden lover 10 – 20 point overskud pr. uge med dette system, hvilket vil sige med 100 kr. indsatser skulle du kunne tjene 1000 – 2000 kr. om ugen. Dette er jo alt sammen meget fint men spørgsmålet er hvordan det fungerer i praksis.

Betting School testede systemet 3 ugers tid og hver uge lå det på ca. 10 point overskud, lige indtil uge 4 hvor det nåede op på hele 30 point overskud! Betting School har også en automatisk betting bot som kan gøre det automatisk for dig (har ikke selv testet dette).

Jeg ser virkelig frem til at teste Laying Impact da det er hurtigt at finde udvælgelserne hver dag og jeg som sagt kun har hørt positivt om det. Betting School bruger det også stadig som en af måderne at tjene penge på, så helt dårligt kan det ikke være. Men nu lader vi det komme an på en prøve. De der køber Laying Impact kan selv få de samme resultater som vi vil poste her på siden. Vi skriver ikke lays inden da de skal laves 5 minutter inden løbet starter og jeg ikke har tid til dette.

Hvis du ikke aner noget om heste væddeløb eller ved hvad “lay” betyder skal du ikke være ked af dette. Det hele forklares i manualen og det tager 5 minutter at sætte sig ind i. Det er faktisk så enkelt at det er det største problem jeg ser ved det, da det virker for enkelt til at det skulle kunne producere et godt overskud, men nu må vi se efter et par måneder.

Hold jer orienteret om resultaterne i denne tråd. Køb evt. Laying Impact og spil og vind eller tab med os 🙂

Update 7. Marts: Da nogle enkelte åbenbart ikke helt læser hvad jeg skriver vil jeg gerne pointere at dette kun er et testsystem, det er altså ikke nogen anbefaling. Jeg har min tvivl (som skrevet andetsteds) om dette system virker i det lange løb da det KUN baserer sig på hestenes odds og hvor mange der løber i løbet. Dette mener JEG personligt ikke kan give overskud i det lange løb, men giver systemet en chance, jeg kan jo ikke vide alt 😉
RESULTATER FRA VORES TEST med 100 kr. indsatser:

26/2: +380 kr. vandt 2 ud af 2 løb

27/2: +510 kr. kr. vandt 5 ud af 6 løb

28/2: -10 kr. vandt 2 ud af 3

3/3: + 1140 kr. vandt 6 ud af 6

4/3: +60 kr. vandt 4 ud af 5

5/3: -100 vundet 2 ud af 3

6/3: -550 vundet 3 ud af 5

TOTAL EFTER 7 DAGE (Har sikker ikke fået spillet alle mulighederne da jeg ikke sidder foran en computer konstant) = + 1610 kr.

9 tanker om “Test af Laying Impact – Endnu et heste LAY system”

 1. Det her ser da utrolig interessant ud 🙂
  – Er det noget du allerede vil anbefale eller mangler det stadig at få lidt flere dage?

 2. Jeg vil IKKE anbefale det endnu. Som sagt synes jeg det ser lidt for enkelt ud til at det skulle kunne give et godt overskud, men jeg lader mig gerne overbevise om noget andet og det er derfor jeg tester det i stedet for bare at putte det i “anbefalede systemer”. Jeg må dog indrømme at grundet betting-school har anbefalet det og stadig bruger det gør jeg det med rigtige penge, så håber ikke det bliver en dyr test men derimod et system der ryger i anbefalet bunken. Så alt efter hvor eventyrlysten du er kan du godt vente, jeg skal nok teste det noget tid endnu.

 3. Okay 🙂
  – Så vil jeg vente, og følge spændt med.

  Endnu engang, det er en super- og interessant side 🙂

 4. hvor stor en bank er nødvendig for at vinde de beløb? 10.000?
  Kan du afsløre lidt af det? Orker snart ikke at købe flere manualer…

 5. Det går ud på at laye 2 heste i de løb der lever op til 4 enkle krav. Jeg layer for 100 kr. pr. hest. Det højeste odds jeg layer til er odds 9 og da jeg layer 2 heste risikerer jeg sådan set kun det samme som hvis jeg layede en enkelt hest til odds 7.
  Jeg vil anbefale dig at vente med at købe systemet tuil jeg eventuelt putter det i anbefalet sektionen hvis du er træt af at købe systemer der ikke virker. Dette her er kun en test, jeg skal nok sige til hvis jeg vil anbefale det, men der skal en del flere spil til.
  Hold dig til de gratis udvælgelser jeg poster hver dag de skulle i længden kunne vokse din betting bank ganske fint, og suppler så med de systemer jeg skriver jeg anbefaler – indtil videre er det ikke mange 🙂

 6. jeg kører med 5000 i betting bank men har 2 andre betting banker som reserve hvis det skulle gå galt.

 7. Må jeg spørge hvilke løb du havde til laying i dag? (4/3)

  Det undrede mig at du kun har 60kr i profit.

  Jeg havde 6 heste i dag. Layet med 1p per hest. 5 vandt og en tabt. Hvilket gav 0p i profit i dag. Hvis vi havde den samme hest, som tabte, så burde din profit være mere.

  10 heste, 1 tab, +4p burde det have været.

 8. Forskellen i vores resultater er at jeg tager mine udvælgelser fra 5 min før start og indtil starten af løbet, du lavede dine udvælgelser om middagen. Nogle gange er det godt for dig som i dag og andre gange er det skidt. Systemet siger dog 5 minutter før. Hvis jeg er i tvivl (nogle der ligger på vippen plejer jeg at springe over.

  Til et andet spm. jeg skriver ikke system navnene da det primært er for at selv holde styr på det under gratis udvælgelser. Planen er at der kommer en tipster service på et tidspunkt mod betaling 😉

 9. Følgende løb blev spillet i går:

  15.00 vundet
  15.30 Tabte
  16.10 vundet
  17.10 vundet
  17.20 vundet

  Hestene blev udvalgt fra 5 minutter før start indtil selve starten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *