Dagens spil på heste – Igen over 1000 kr. overskud

Jeg håber virkeligt at læsere af denne blog er begyndt at spille med på de gratis udvælgelser jeg poster herinde hver dag. I dag tjente vi ca. 1131 kr. ved 100 kr. indsatser på de gratis udvælgelser jeg poster hver dag over middag.

Vores hovedsystem (System 1) har netop 1 måneds dag i dag, det vil sige at det er 1 måned siden at jeg startede med at poste udvælgelserne ganske gratis herinde. Folk der har spillet alle udvælgelserne har haft et overskud på over 1800 kr. ved 100 kr. indsatser bare via dette system! Det er sgu godt hvis man vil tjene noget mere kan man jo bare spille med større indsatser, nogle der lever af dette spiller med indsatser langt over 1000 kr.

Laying Impact fik en dårlig start men fik i allersidste løb lavet et lille tab om til et lille overskud så den har nu et overskud på 2260 kr. i vores 5 dage test. Jeg glæder mig til at se om det bare kan forsætte halvt så godt som det går nu for så ryger der en anbefaling på den, men vil lige teste den en del mereså i ikke bruger penge på noget der ikke virker 🙂

Betting Manifesto har jeg valgt at droppe da deres udvælgelser ikke er gode nok. Det er et typisk Steven system (en der spytter systemer ud på stribe) og endnu en gang er det ikke lykkedes ham at lave noget der virker. Spar jeres penge.

Problemet med at tjene ekstra penge på oddset og spil på heste er at folk har for høje forventninger og regner med at fordoble deres betting bank hver dag. Hvis man ser på det som en investering og er tilfreds med “små” overskud ved kun at spille på specielt udvalgte kampe og heste så kan det lade sig gøre at tjene gode ekstra penge ved hjemmearbejde.

Håber nogle flere vil spille med og forhåbentlig opleve glæden ved at få ekstra penge hjemmefra, vær dog opmærksom på at tidligere resultater selvfølgelig ikke er en garanti for fremtidige. Hvis i slet ikke er med på hvordan man gør eller hvad det går ud på så bare spørg. Husk nu også at “leave a comment” ind i mellem. Det er altid rart med feedback, og efter en dag som i dag fortjener jeg vidst et par takketaler 😉 (andre gange fortjener jeg sikkert en lille sviner hehe)

Derudover så hjælp mig med at få denne blog mere kendt. Hvis i er med i andre debatforums så skriv lige og anbefal denne side. Jo flere besøgende desto mere arbejde ligger jeg i siden.

6 tanker om “Dagens spil på heste – Igen over 1000 kr. overskud”

 1. Hej
  Først en kanon side med mange gode ting, men jeg er nysggarig, hvad siger skat til at man vinder penge på uk heste? skal man betale skat af det? for jeg ved det ikke

  Niels

 2. Så længe det er en bookmaker indenfor EU som Betfair (den vi bruger) skal du ikke betale skat.

 3. Hej !

  Spiller lidt rundt omkring – men syntes dine ideer er rigtig gode.
  Prøver Lay på Betfair – primært med dine udvælgelser !!
  Så må vi se ………………

  Hilsen Bo

 4. Hej Bo,

  Der er ikke noget at “se”, de skal nok give overskud i det lange løb hehe Lad evt. være med at spille test systemet da det er det mest usikre. God fornæjelse med det. Det skal nok give dig pænt overskud 🙂

 5. Hej Dennis

  Nej det er lukket midlertidig ned da jeg ikke har tid. Du kan se mere på horseracingman.com hvis der sker noget nyt i sagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *