I går blev endnu en god dag tjente næsten 1000 kr.

Selv om jeg ikke troede at dagen i går kunne give et stort overskud da en del løb var aflyst fik vi alligvel et rigtigt pænt overskud på over 800 kr. ved spil på vores gratis anbefalede heste ved 100 kr. indsatser. Alle systemerne kører nu med pæne overskud og fordelen ved at have flere systemer er at vi stadig kan tjene penge hvis et af systemerne kommer ind i en dårlig stime som desværre sker ind imellem. I dag er der rigtig mange løb da Cheltenham løbende, der blev aflyst i går bliver puttet ind i dagens program så det bliver spændende at se om vi kan forsætte den gode stime vi er i lige nu. Held og lykke til jer alle der spiller med, til dem der ikke spiller med, så prøv at kigge på resultaterne. Der er INGEN snyd i disse vi laver dem til BETFAIR SP som de eneste så du nemt selv kan få nøjagtig de samme resultater. Dagens udvælgelser kommer en gang over middag i dag – Se vores gratis udvælgelser

7 tanker om “I går blev endnu en god dag tjente næsten 1000 kr.”

 1. hej nu har jeg fulgt lidt med på din side,det virker spænende,(jeg arbejder lige i øjeblikket fra 1130-2000,så det er lidt svært at dine tips), må vente til i næsten uge,har læst mange af dine ting her på siden,til en nybynder med heste vil du så anbefale easy trader pro mvh ib

 2. Easytrader manualen vil give dig en introduktion til trading på hestene som du også vil kunne få glæde af sammen med vores anbefalede spil på heste.

  Det er dog ikke så nemt at tjene penge på trading som det har været da rigtig mange gør det men hvis du leger med det nogle måneder vil jeg skyde på du vil blive ganske habil til det. Det er dog ikke nogen eksakt videnskab og manualen er derfor heller ikke nogen garanti til at tjene penge. Det jeg bedst kan lide ved den er at det er en god begynder guide til trading og så må man selv får fornemmelsen med tiden.

  Jeg har overvejet at putte den i “anbefalede systemer” men har endnu ikke besluttet mig da jeg tror der er nogle der bliver skuffet over at det ikke er så nemt som det lyder til.

  Hvis du er på arbejde kan du evt. bruge din mobiltelefon til at tjekke udvælgelser og foretage spil fra 🙂

 3. #3

  Ja man kan sagtens tjene penge mens man holder i kø på Holbæk motorvejen… Med svigerfamilien i bilen 🙂

 4. JHar også tænkt på om jeg skal skifte over til mobile nettet 3 da de vist nok har det hurtigste internet og så købe en mobil der er god at bruge på nettet da jeg tit er væk fra kontoret og den jeg har nu er ikke helt fantastisk til formålet men det går dog med Betfair mobil programmet.

 5. hej
  og tak for dit svar,er der så et andet system til heste der er vel egnet for en nybegynder? jeg har et system men ved ikke om det er noget værd,men du kunne måske komme med en vudering ved godt det er svært når man ikke sidder med det,men det går ud på at spille back på favoritterne,eksempel hvis odds på favoritten er mellem 3.00-3.99 så spiller man på de 2 med det laveste odds (back)har favoritten et odds på 4.00-4.99 spiller man på 3 heste og så viderere,det er da til at finde ud af for en nybegynder men er det noget værd mvh ib

 6. Nej det er ikke det store værd. Der bliver slet ikke skelet til hvor stor chancen er for at hesten vinder (om der er noget værdi i spillet). Medmindre du trader bliver du nødt til at se på hestens form etc. Det eneste system jeg har i anbefalet systemer “racing secrets exposed” vil give dig en god forståelse for hvilke faktorer der er vigtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *