Jeg holder ferie i Thailand de næste 14 dage

Så er det blevet tid til at holde en lille 14 dages ferie. Jeg tager til Thailand i morgen og er der frem til 1. April. Jeg kommer selvfølgelig rimelig ofte på nettet dernede da jeg skal tjekke mine firma mails fra de ansatte og lige have lidt spil ind på heste så vi kan få lidt god mad. Det jeg vil sige er at i ikke skal forvente heste udvælgelser hver dag og heller ikke så mange nye artikler. Jeg vil dog poste så mange gange jeg er på nettet på det rigtige tidspunkt og har også flere artikler (test af systemer) allerede skrevet som bliver lagt ind mens jeg er væk med jævne mellemrum så siden ikke er helt død i 14 dage. Lad nu være med at tabe alle jeres penge mens jeg er væk hehe 🙂

thai1.jpg

7 tanker om “Jeg holder ferie i Thailand de næste 14 dage”

  1. Hehe det ved jeg nu ikke om jeg har, sætter en ære i ikke at arbejde alt for meget 😉 Men altid godt at komme lidt væk og få læst en masse bøger og gøre sig nye tanker om hvordan man kan forbedre sine hjemmesider 🙂

  2. god ferie

    jeg ved ikke om det egentlig høre hjemme her men har købt det hestesystem du anbefalede, ville bare lige høre hvor lang tid der gik inden du havde det mvh ib

  3. mchammer har stadig ikke fået har skrevet flere emails til både clikbank og spillesiden med systemet med der sker ikke rigtig noget

  4. hej
    lidt ked af at skulle forstyrrer dig ,skrev til den email adresse,du sendte mig, men der er stadig ikke sket noget,det er ok hvis du ikke svare før du kommer hjem.nået andet der irretere er de løbstider der bliver opgivet,man kan jo ikke engang lægge en time eller noget for ,at få det til at passe,har du en fidus til det mvh ib

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *