Lay Bettor Pro – Advarsel

Så er John Anthony endnu en gang kommet op med et “nyt” stykke software som kan garantere dig en utrolig gevinst hver dag når du spiller på heste. Det nye system hedder Lay Bettor Pro, og er ikke andet end en variant af hans andre programmer som gør nøjagtigt det samme, men hvor udvælgelserne kommer fra at Backe hestene eller spille på flere samtidig (dutching).

John Anthony lever godt af at sælge et stykke software som enhver skoleelev kan lave på 10 minutter. Det er ganske enkelt en Martingal staking plan (dobbel op efter en taber) i en endnu farligere forklædning. Ved Lay Bettor Pro går han ind og giver nogle udvælgelser på “falske favoritter” til under odds 3. Hvis du taber den første hest til odds 3 har du 200 kr. underskud. I næste løb skal du så prøve at vinde de 200 kr. tilbage + et eller andet forudbestemt overskud du ønsker dig. Hvis du taber her skal du så vinde endnu flere penge hjem i 3. løb + de overskud du har ønsket dig pr. løb.

I teorien fungerer dette system ganske fantastisk men lige pludselig ryger du ind i uheld og taber 4-5 gange i streg og så er alt dit overskud og betting bank væk. Systemet laver KUN overskud pga. de stigende indsatser hvor du prøver at vinde det tabte tilbage, og det ved alle der har lidt erfaring med spil på heste eller casino er den sikre vej til at tabe penge i det lange løb. Derfor hold jer langt væl fra Lay Bettor Pro og generelt alt hvad John Anthony laver. Endnu en gang må jeg altså konstatere at det er spild af penge (jeg har ikke en gang selv spildt pengene da jeg har hans andre programmer og nemt kan se at det er det samme bare med LAY i denne omgang)

3 tanker om “Lay Bettor Pro – Advarsel”

  1. Tror det desvaerre ikke, har ikke rigtig tid og tidsforskellen passer ikke helt ind i planerne. Men viol da ikek afvise det helt….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *