Anmeldelse af “Anyone Can do It”

Så kommer første anmeldelse af en af de mange bøger jeg fik læst igennem på ferien. Det drejer sig her om en biografi fra Duncan Bannatyne – Anyone Can do IT. Normalt er jeg ikke meget til biografier da de mest bare beskriver en succesfuld person uden rigtigt at give de store indikationer på hvordan man selv kan gøre ham successen efter. De fleste gange er biografierne også bare skrevet af nogle professionelle forfattere der så har fået manden der beskrives til at sige god for bogen (anmeldelser af sådanne bøger kommer senere).

anyone can do it - Duncan Bannatyne

Duncan er meget kendt i England hvor han har deltaget i flere tv shows og er meget respekteret. Han kommer fra en fattig familie og et generelt dårligt miljø og har været i fængsel flere gange for bla.a. vold. Det er en af de personer som man virkelig kan sige – Hvis han kan gøre det kan ALLE gøre det.

Bogen fangede fra starten min opmærksomhed og er virkelig godt skrevet. Duncan har levet et virkeligt spændende liv, og selvom den følger Duncan helt fra hans barndom og indtil i dag er den ikke kedelig. Når han bliver 30 år i bogen begynder man så at kan se hvad han har gjort for at tjene hans penge. Han startede ud med at eje en hjemmeis vogn og bogen beskriver så hvordan han hele tiden udviklede nye ideer indtil den dag i dag hvor han er god for over 1 milliard danske kroner.

Bogen er ikke en “how to” bog men giver alligevel en masse gode råd og ikke mindst inspiration. Den er klart den bedste biografi jeg har læst indtil videre og den får derfor en klar anbefaling fra min side. Den gav mig også lidt ideer som jeg har skrevet ned i en notesblok (fyldte næsten en helt notesblok med nye ideer til at tjene penge mens jeg var på ferie – kun en lille procentdel af disse ideer bliver sikkert ført ud i livet, og resten kan i få glæde af).

Hvis du vil lære hvordan man går fra fattig ung mand på 30 år til milliardær kan denne bog klart anbefales. Den kan også klart anbefales som spændende læsning eller som inspiration. Ved godt den ikke lover dig at blive rig, men det kan ske at den alligevel ligger bunden for at du bliver det alligevel 🙂

Jeg ser desværre at bogen er udsolgt lige nu, men tag et kig igen om en uges tid (eller hvis du læser denne anmeldelse senere end 1. april 2008 så gør det nu). Husk også at se de andre “anbefalede bøger” som også er nogle der vil hjælpe dig med at tjene flere penge.
Besøg hjemmejobs webshop med bøger jeg anbefaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *