Tjen penge hjemmefra – Arbejd hjemme

De af jer der har fulgt med siden starten af Februar i en anden tråd på denne her side vil have tjent ca. 8000DKK. ved at spille på de heste jeg selv spiller på med 100 kr. som indsats (fra 1. maj er der en mere individuel indsatsplan). Det vil sige en SKATTEFRI indtægt på 2350 DKK ekstra om måneden ved bare at bruge 5 minutter hver dag på at tjekke denne side og placere sine spil. Hvis man havde spillet med 1000 kr. pr. anbefalet hest havde det givet en indtægt på 23.500 DKK pr. måned indtil videre – Husk den er skattefri.

Se et screenshot af min Betfair konto for de sidste 30 dage herunder der viser et overskud på 5399 DKK (er egentlig kun for ca. 13 dage da jeg var på ferie i Thailand i 14 dage hvor jeg slet ikke spillede).

tjen penge hjemmefra - tjen penge på nettet

Jeg har spillet på heste gennem lang tid og tror endelig at jeg har fundet en måde, der gør at vi kan tjene penge rimeligt konstant. Indtil videre er det blevet bevist OFFENTLIGT her på siden i 3 måneder med gode resultater til følge. Jeg vil derfor anbefale alle der har brug for en ekstra indkomst at overveje denne mulighed. Som sagt det tager ikke lang tid og du får nogle ekspert udvælgelser som jeg TROR PÅ vil give en god konstant ekstra indtægt på få minutters arbejde hjemmefra hver dag.

De gamle udvælgelses sider var alt for uoverskuelige og derfor har jeg nu lavet denne her side hvor det bliver dejligt nemt at se de anbefalede spil hver dag jeg finder nogle der er værd at spille på. Vi spiller IKKE hver dag og spiller IKKE på vildt mange heste da det gælder om KUN at spille på de bedste heste hver dag. Det er her vores fordel over “bookmakeren” ligger – Bookmakeren skal give odds på alle løb og alle heste, VI kan udvælge de allerbedste væddemål hver dag og derved forhåbentlig skabe et overskud 🙂

Hvis du aldrig før har stiftet bekendskab med Betfair så læs denneBegynder guide til spil på heste på Betfair.

Jeg anbefaler at man minimum har 50 gange den indsats man ønsker at spille med. Det vil sige at hvis du vil spille med 100 kr. som indsats så anbefaler jeg minimum 5000 DKK og meget gerne 10.000 DKK – Dette er ikke en 100% sikker indkomst og der vil være store udsving, vi vil både have gode og dårlige stimer og det gælder derfor om at have nok penge på kontoen til at man kan forsætte selvom vi ryger ind i en dårlig stime. Det vigtigste er ALTID AT BESKYTTE DIN BETTING BANK.

Du kan selvfølgelig spille for mere eller mindre – det er helt op til dig selv 🙂 Jeg spiller personligt med mere.

Som noget nyt offentliggør vi ikke ALLE spil hver dag her på siden. Dette er nu blevet en betalingsservice (pr. 15. Maj) da jeg bruger en del tid på det og gerne vil bruge endnu mere tid og tilføje flere systemer.

Hvis du ønsker at modtage udvælgelser i 1 måned er prisen 250 DKK.

Der er nu lukket for medlemsskab – Hvis du ønsker at komme på venteliste kan du sende en mail til horseracingman@googlemail.com

For god ordens skyld skal siges at der ikke er nogen garanti for at du vinder. Tidligere resultater kan ikke bruges som en garanti for fremtidige.

God fornøjelse – Håber dette bliver et succesfuldt tiltag som vil tjene os alle rigtig mange ekstra penge.

DAGENS UDVÆLGELSER – DK TID

18. Juni

Hamilton LAY Bothham odds 3.05 VI VANDT 237,50 DKK

Hamilton 2.45 BACK to WIN – Willkando0 VI VANDT 407,55 DKK

Hamilton 2.45 Back to Place – Willkandoo VI VANDT 133 DKK

ASCOT 4.20 DOCOFTHEBAY 100 på WIN og 100 på PLACE VI VANDT 118,50 DKK (vandt på place tabte på win)

ASCOT 4.20 ROYAL POWER 100 på WIN og 100 på PLACE VI VANDT 460,50 DKK (vandt på place tabte på win – så tæt på at have vundet til odds 29 øv øv øv)

 

Resultater ved at spille med siden vi startede med 100 DKK som indsats

Februar 2008: +2871 DKK (100 DKK som indsats ved hvert spil)

Marts 2008: +2871 DKK (100 DKK som indsats ved hvert spil)

April 2008: +1348 DKK (100 DKK som indsats ved hvert spil)

Maj 2008: +709,30 DKK (LAY SYSTEMER: +577,30 DKK : BACK SYSTEMER: startet 15. Maj: +132 )

Juni 2008: -2193,45 DKK (Lay systemer -2468,30 DKK – Back systemer: +274,85 DKK)

Her kan du se vores tidligere spil og resultater – Se tidligere resultater

ADVARSEL: Spil på heste og andre former for gambling er IKKE en 100% sikker måde at tjene penge på. Tidligere resultater er ingen garanti for at fremtidige resultater bliver de samme. Spil KUN for penge du har råd til at tabe. Alle disse spil foretages på egen risiko og skal kun foretages hvis du selv synes de ser fornutige ud. Jeg giver ingen garanti for resultaterne men garanterer at udvælgelserne er lavet ud fra min bedste overbevisning. Alle der ikke kan klare at tabe lidt penge i ny og næ eller klare at tabe det hele skal ikke spille med. Hvis du ved du bliver sur og vil svine mig til hvis du taber penge så find noget andet at bruge din tid på. Her vinder vi sammen og fejrer dette og vi taber sammen og græder over tabet uden at svine hinanden til. Disse udvælgelser må ikke gengives på andre forums eller hjemmesider – Hvis dette opdages (gør mig gerne opmærksom derpå) bliver servicen kun for en lukket kreds jeg stoler på. Der må dog gerne linkes direkte til denne side.

63 tanker om “Tjen penge hjemmefra – Arbejd hjemme”

 1. Skal lige siges at resultaterne for februar og marts bare er det samlede resultat for de 2 måneder divideret med 2 da jeg ikke holdt styr på hvad de forskellige måneder gav i overskud. Normalt vil der selvfølgelig være udsving.

 2. Det er lidt forskelligt hvad jeg selv layer til. Men skriver alle resultater efter Betfair SP da det er det som alle kan LAYE til.
  Hvis jeg begynder at skrive mine egne odds kommer der forskellige resultater alt efter hvornår man Layer og der vil så være nogle som bliver sure over det. Hpber det hjalp 🙂

 3. Læs ovenstående 🙂

  “Som noget nyt offentliggør vi ikke ALLE spil hver dag her på siden. Hvis du vil have ALLE spil skal du derfor sende mig en mail på horseracingman snabela googlemail.com (email adressen er skrevet sådan for at undgå alt for meget spam så husk at skrive det korrekt) Alle spil vil dog blive vist efter løbene og taget med i resultat oversigten.”

 4. mange tak 🙂 et dumt spørsmål her, duke of milan som du vil lay på, har en af de laveste odds. 1.68 ca. lige nu. og Espartano 1.5 på lay. vil det så ikke sige at folk mener at er støre chance for at Espartano taber end Duke of Milan?

 5. Du kigger på PLACE markedet og IKKE WIN markedet. Vi spiller på win markedet hvor odds lige nu er 4,4.

  Jo højere odds desto større sansynlighed mener markedet der er for at den TABER.

 6. okay, bliver klogere og klogere, en sidste så, hvor så ikke spille på New York Prince til lay 80? på forhånd tak for svarene. 🙂

 7. Fordi du skal betale oddset hvis den vinder. Det vil sige du skal betale 800 DKK hvis du sætter 10 kr. på den taber, og hvis du vinder vinder du kun 10 kr.

  Det gælder om at finde value og holde sig til små odds så man ikke risikerer at tabe for meget når man taber.

 8. 16.40 LAY Duke Of Milan odds 4.09 VI VANDT 95 DKK
  forstår ikke helt. da vis man havde smidt 100 kr, til odds, 4,09 havde man så ikke fået mere end 95. kr, i overskud?

 9. Habbit:> Odds indikerer hvor meget du risikerer…
  Ved en indsats på 100 og odds 4,09 risikerer du at tabe 309 kr. Omvendt kan du vinde de 100 kr.(minus 5% kommision), hvilket så også skete.

 10. hej kan man se nogen steder om hesten har blinkers på for første gang racing post eller et andet sted synes ikke jeg lige kan finde det mvh ib

 11. Hej Ib,

  Ved det faktisk ikke da jeg aldrig har brugt det i nogle systemer. Men normalt gør racingpost opmærksom på det i deres betting forecast.

 12. Hej

  Hvornår ca. bliver mail-listen sendt ud?

  Hvor stor en bettingbank ville være god, at starte med?

  Mvh. F

 13. Det er lidt forskelligt hvornår tips bliver sendt ud, men normalt et sted mellem kl. 13.30 og 15.00
  Du kan nemt tjekke dem via din mobil og placere bets via din mobil hvis du ikke er ved en computer i tidsrummet.

  Din bettingbank bestemmer du selv. Jo større den er desto mere tjener / taber du.

  Jeg vil anbefale følgende alt efter din profil:

  25 x ønsket indsats = Hvis du ikke regner med at vi ryger ind i en dårlig stime nu her. Eller hvis du har flere penge du nemt kan skyde ind hvis du skulle starte i en uheldig stime.

  50 x ønsket indsats = En rimelig sikker betting bank der kun kan tabes helt hvis det virkelig går skidt.

  100 x ønsket indsats = Den sikre betting bank hvis du vil være 99% sikker på ikke at tabe hele din betting bank hvis en ualmindelig dårlig stime skulle sætte ind. Jeg vil anbefale at arbejde hen mod at få dette inden man sætter indsatserne op.

  Jeg spiller personligt for tiden med indsatser hvor jeg dividerer min betting bank med 75.

 14. Nej Nikolaj

  Når du siger f.eks. 50 x ønsket indsats. Forstås indsats så som det man ønsker at vinde eller det max max risikerer at tabe?

  Tak for de gode tips.

  Bjarne – en trofast læser

 15. Det jeg mener er hvis du spiller med 100 DKK som jeg bruger her i eksemplet mener jeg (pga de forholdsvis lave odds jeg giver) at 50 gange indsatsen (altså 5000 DKK) er en fornutig betting bank, men helt klar anbefaler jeg 10.000 DKK.

 16. Hej Nikolaj,

  Jeg er altså nød til at give dig en kæmpe ROS for de her mails. Det er vildt lækkert at du gider. Jeg har selv en ROI på 25% på de anbefalinger jeg får fra dig. Dog får jeg ikke spillet på alle, da jeg er i en tidzone der er 6 timer foran Dansk tid, og så kan det være svært at fange alle odds. Men alligevel STOR tak.

 17. Takker for roserne, altid rart med lidt positiv feedback 🙂 Får alt for mange pr. mails, hvor jeg egentlig hellere vil have dem her så flere kan joine os 🙂
  Var også rart at jeg sad og læste disse indlæg under 1. løb da den godt nok var tæt på at vinde, nu sparede jeg lige mig selv for den nervepirrende oplevelse og så bare plusset i stedet for 🙂

 18. me too.. jeg følger også trop med indlæg 22.. kanon stykke arbejde… Så mangler jeg bare den sidste for i dag, Pertemps Network… vi krydser vores lapper… 😀

 19. Har kigget på din side lidt tid nu.
  Og meldt mig til din mail 🙂
  Ser alt sammen kanont ud.
  Begynder at spille med fra næste uge.
  Dejligt med lidt ekstra indtjening forhåbentligt 🙂

 20. Ja det kan simpelthen ikke blive bedre,,,:D

  en gevinst på 290,- i dag, er jeg stærkt tilfreds med. 😀

 21. Hej
  jeg er ikke helt med det der med SP når jeg går en på betfair og sætte 150 kr på SP icon’en som er minimum på et odds F.eks. 2,74 på lay siger betfair at min gevinst 86.20 Hvordan for du 95 kr hvis hesten ikke bliver nummer et på SP

  hvornår skal jeg sætte mit bet 2 min. før eller hvad?

  mvh
  jim

 22. Det er fordi når du spiller på SP så skriver du din LIABILITY ind (altså det du vil tabe) Alt efter hvordan odds udvikler sig efter du har trykket din liability ind vil du vinde mere eller mindre.

  Hvis odds er 4.4 og jeg vil vinde 100 DKK går jeg altså ind på SP odds og indtaster 340 DKK. Hvis oddset så siden hen falder så vinder jeg mere end 100 DKK hvis oddset stiger vinder jeg mindre. I det lange løb går det nok lige op.

 23. Hey Nikolaj.. undrer mig lidt over der står det er en skattefri intægt. er du ikke flink at uddybe det lidt for mig?.
  For så vidt jeg ved skal man da betale skat af hvad man vinder?..

  /Daniel.. 😀

 24. Dejligt dejligt 😉
  2 rigtig gode dage….!
  Og hvis tiltagene til maj gør det endnu bedre .. Ja – så er det vist noget nær “the holy grail”
  Kanon arbejde!

 25. Daniel=> SPilleindtægter vundet i EU er skattefri. Hvis du er i tvivl så kontakt told og skat eller google lidt 🙂

  KennethA => Ja det var rigtig dejlig. Men sådan går det lidt op og ned, hvis man bare vandt hver dag havde alle sagt deres job op og gjort dette fuld tid .

  Bjarne=> Jeg nyder det også. Nu bliver der trukket nogle penge ud og købt nogle nye desiger stole for dem da min kæreste som jeg har givet halvdelen af profitten har overtalt mig til dette, så må lidt ned i indsats det næste stykke tid indtil betting banken er kommet op. Men uanset hvad der sker kan vi i hvertfald fortælle at disse stole er købt for heste penge. 🙂

 26. Da jeg er desværre, øv på job i det tidsrum du sender emails ud, vil jeg høre hvordan jeg fixer det over telefonen ? dumt spørgsmål måske, men jeg er ikke vant til at gå på nettet via mobilen. hjælp 🙂

 27. Hej.
  har sendt en mail til horseracingmansnabelagooglemail.com men har ikke modtaget noget fra dig endnu. håber jeg kan få lov til at prøve og være med og se om det er noget jeg kan finde ud af.Det ser jo helt godt ud fra februar af 😉
  Mvh. martin

 28. typisk at jeg har misset nogle bets nu hvor stimen en vendt 🙁
  lol ellers nice de sidste 2 dage.
  Flytter også til flensburg om 14 dage.. så håber jeg for noget net hurtigt der.. så jeg kan spille med igen

 29. Håber så også du har misset nogle af de tabsgivende dage 🙂

  Pas på med versatel nede i flensburg det er rimeligt billigt men jeg synes ikke det er vildt stabilt. Ellers velkommen til Tyskland 🙂

 30. Hej.
  Har nu skreve flere mails men modtager intet, vil du ikke have flere, med eller er der noget jeg har overset?
  Mvh. Martin.

 31. Hej! 😀

  Jeg spillede første gang idag, og indsatte 500 kr, og det er nu blevet til 860 kr. (: – Det burde faktisk have været 1000, men det sidste spil glipped. jeg skulle have væddet noget før siden gik i stå. s: Sker det forresten ofte?

  – Ellers tusind tak for tippene – 360 kr er nu heller ikke dårligt. (:

  MvH. Mr. Niclasen. 😀

 32. Martin=> Jeg har ikke fået dine mails. Jeg tilmelder dig i morgen med den email adresse du har brugt her 🙂

  Niclasen=> Det sker ikke ret tit af siden går ned.

  Kan se du spiller med meget risikable indsatser i forhold til hvor stor din betting bank er. Du har en rigtig stor risiko for at tabe hele din betting bank når du spiller med de indsatser, og det mener jeg vil være synd, så hellere opbygge den stille og roligt. Men vi har selvfølgelig alle forskellige risiko profiler og hvis du er heldig ryger vi nu ind i en god stime så der aldrig bliver behov for flere penge. Dette her er en langtids investering 🙂

 33. Tak for Versatel tippet. Dem vil jeg undgå.
  Kan du anbefale nogle?
  Jeg har selv kigget lidt på net fra Alice.

 34. Er godt klar over jeg har spillet med høj risiko 🙂 Faktisk flere gange alt eller intet. Men det var mest for at prøve det, og kan sagtens klare at miste 500 kr, så det var jeg ikke så betænklig ved.

  Jeg har bettet lidt på egen hånd, hvor jeg har spillet for mindre beløb, og er nu på 1000 kr. (:

  Spiller I egentlig nogensinde live på hestene?
  For har opdaget at de sende løbene live på BetFair og man kan spille samtidigt og oddsene svinger meget, så man kan være heldig at bette med lav risiko. (:

  Jeg synes i hvert fald, at det er lidt sjovt at man kan hører at en hest ligger nummer 5, og kan se at odset er rimelig lavt.

 35. Niclasen=> Løbene bliver IKKE sendt 100% live på Betfair så hvis du sidder og ser dem så er du lige præcis vitale sekunder bagefter alle dem der ser dem på en rigtig sattelig forbindelse. Det er en sikker måde at tabe penge på i længden.

 36. Hej.
  tak for at jeg må være med , og modtage dine mails.Er meldt til betfair, har brugt din kode, og håber nu på nogle indbringende vædemål 🙂
  Takker Martin.

 37. Vedr. indlæg nr. 35: Vil det sige at det er skattefrit hvis den hest man spiller på kommer fra EU eller er det fordi betfair er fra EU?

 38. Hey Nikolaj
  Jeg har tilmeldt mig Betfair og skrev den “vennekode”, som du opgav. Jeg har dog ikke modtaget de 250 ekstra som du skrev, selvom jeg indbetalte 300 kroner. Hvad kan dette skyldes?
  Jeg har forresten også sendt dig en mail om tilmeldelse til dine anbefalte heste, men har ikke fået svar fra dig endnu. 🙁

 39. Casper=> Du skal spille for et eller andet beløb inden bonusen bliver frigivet.
  Jeg har fået din mail men har været i Berlin i weekenden frem til nu så har bare slappet a og ikke sendt spil ud 🙂

  Daniel=>Fordi Betfair er fra EU.

 40. Super! Mange tak. 🙂 Jeg glæder mig til at komme igang og prøve det ad! Håber du har haft en god tur.
  Er det egentlig hver dag du sender tips ud? 🙂

 41. Nej der kommer ikke udvælgelser hver dag, men næsten 🙂

  Vil dog sige at din start betting bank er meget lille så forvent ikke de store penge. Men lidt har også ret og vokser sig stille og roligt større 🙂

 42. Ja jeg ligger desværre ikke inde med det store i øjeblikket. Men det er også bare lidt for at prøve dette ad, så der er ingen grund til at bruge for mange penge i starten. 😉
  Men jeg skal lige forstå dette. Jeg kan godt finde det marked, som du anbefaler, men ikke den hest? Jeg vælger det marked uden nogen paranteser på, men der findes din anbefalte hest ikke.. Er det mig der er helt ved siden af?

 43. Ja selvfølgelig! Har fundet den nu. 🙂 Mange tak! Og held og lykke til alle der better i aften!

 44. Hej jeg har skrevet til den adresse med ventelisten. Kan du sige hvor lang ventelisten er eller hvor lang tid der går inden du åbner op for nye medlemmer?

  Mange håbefulde hilsener herfra

 45. De er ikke blevet opdateret de sidste par dage så de passer ikke. Er ved at omstrukturere hjemmesiden lidt og har travlt med mange andre ting.

 46. Ang. din besked i mailen idag så håber jeg da du tror så meget på det at vi fortsætter?
  Eller begynder du at mangle tid og lyst?

  Er der forresten bare mig eller kører Betfair siden ikke ordentlig for tiden?

 47. Lysten mangler ikke, men tiden er et lidt større problem, og hvis mange ikke vil forsætte vil jeg ikke bruge tiden på det da den så vil gå til hjemmejob og horseracingman. Men vil så komme igen senere hen. Skal også snart holde lidt sommerferie 😉

 48. Kommer der snart en opdatering af resultaterne.

  Og når der er en betalingsservice, synes jeg ikke det er optimalt at man ikke får udvælgelser pga. ferie, og andet.

  Det er ikke god service.

  Sørg hellere for at det virker det man gør, inden man begynder at tage penge for det.

  Christian

 49. Der kommer ikke opdatering da jeg ikke har tid til at køre servicen mere her pr. 1 juli. Der bliver stadig sendt ud til de der har betalt selvom de fleste abonnementer er udløbet men pr. 1 juli holder jeg lidt pause med den da jeg blandt andet holder 14 dages ferie og skal have nogle flere tests kørt igennem på horseracingman.

  Det kommer dog op og køre igen på et tidspunkt når jeg får tid, og så har jeg sikkert lært lidt af begynder fejlene.

  Det meste heste information bliver dog nok fjernet herinde fra da jeg gerne vil satse på en lidt anden målgruppe med denne her side, og så må heste folket ty til horseracingman.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *