Eksempler på Trading på Betfair

I middags sendte jeg en mail ud til de der har tilmeldt sig min gratis heste udvælgelser hvor jeg beskrev at jeg ville laye Princelywallywogan da den på det tidspunkt var helt nede i 5.1 og jeg skrev også at jeg så senere ville “trade” ud for at sikre en gevinst da jeg var rimelig sikker på den ville stige i odds.

Jeg Layede 1200 DKK til et gennemsnits odds på 5.35 og kiggede så først på oddset 5 minutter inden løbsstart hvor jeg så at jeg havde ret i min antagelse. Princelywallywogan var nu helt oppe i odds 10.50 og jeg gik derfor ind og lagde et BACK bet ind på 645 DKK hvilket resulterede i at min skærm med alle beløbene blev helt grøn og jeg var sikret en gevinst på 550- 600 DKK allerede inden løbet blev løbet og UANSET hvilken hest der vandt.

Det viste sig at det blev Princelywallywogan der vandt løbet, men jeg var egentlig ligeglad for jeg havde sikret min gevinst, og er sikker på nogle stykker fra min gratis mailingliste havde gjort det samme.

Hvis i vil vide mere om trading på betfair skal i tage et kig på easytraderpro der lærer selv en nybegynder at trade (dog kræver det noget tids øvelse at mestre dette). Jeg vil også ind i mellem nævne trading muligheder i mine gratis udvælgelser, som i så kan prøve at efterligne. Læs hvordan du tilmelder dig gratis udvælgelser her!

Klik på linket herunder for at se hvordan min skærm så ud da jeg havde tradet ud og sikret mig en gevinst på 550 – 600 DKK uanset resultatet.

Eksempel på sikker gevinst på ca. 600 DKK – Trading resultat på en hest i dag

Senere på aftenen var der fodbold og jeg valgte at trade lidt på Getafe kampen. Også den endte helt grønt så jeg bare kunne sidde og nyde kampen. Se eksemplet på linket herunder:

Eksempel på sikker gevinst på 1500 DKK uanset resultatet af fodboldkampen.

En tanke om “Eksempler på Trading på Betfair”

  1. Forstår ikke hundred procent den trade. Hvis jeg trader så får jeg enden 0DKK i profit hvis hesten taber men til gengæld mere i profit hvis den vinder. Hvis hesten går hen og taber får man jo ingen sikker gevinst udover ens egen penge tilbage?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *