Tjen millioner på at lave et sæt kort med fitness øvelser

Selvom jeg selv er i fitness branchen må jeg sige at jeg ikke ville have troet at en så simpel ide kunne tjene så mange penge. Ideen er så enkel at selv en 1. klasse elev kunne have fundet på den. Man laver et dæk kort og putter fitness øvelser på som motiver. Dernæst tager man ca. 100-150 DKK pr. sæt kort online og håber nogle gider betale så mange penge for det.

fitness øvelser

Endnu en gang et bevis på at en lille simpel ide som ingen tror på ville kunne gøre en til millionær lykkedes. Phil Black solgte for over 20 millioner DKK i 2005 da han startede ud med projektet. Siden har Phil vist at han ikke er en dårlig forretningsmand da han selvfølgelig har tilføjet flere ting til hans sortiment, og nu tør jeg næsten garantere at han omsætter for 50 millioner DKK eller mere hvert år.

Måske kan du komme på nogle ideer hvor folk ville have glæde af et lille dæk kort med illustrationer?? Der burde være mange andre muligheder end bare fitness øvelser. Produktet vejer ikke meget og er nemt at sende ud så det er et helt perfekt produkt til en webshop.

Se Phils hjemmeside som omsætter for rigtig mange millioner hvert år

En tanke om “Tjen millioner på at lave et sæt kort med fitness øvelser”

  1. Hej.
    Jeg tror allerede jeg har en ide til kort motiver. Hvor skal man henvende sig for at få det sat i produktion?

    Mvh Frede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *