Designer brand og røg alarmer

Alle har efterhånden røg detektorer sat op overalt i husene og i børneværelserne. Det svenske firma Fireinvent har lavet en række fantastisk flotte brand alarmer der passer f.eks. til børneværelset.

kid_left_1.jpg

Folk går mere og mere op i bolig og design og en brandalarm er typisk bare en grim hvid boks som man har mere af nødvendighed end for designets skyld. Med fireinvent kan man nu købe nogle brand / røg alarmer som har et flot design og samtidig virker som de skal.

Der er et kæmpe marked for produkter som opfylder et behov alle mennesker har (beskytte sig selv mod kendte farer), og når det så er muligt at få et produkt som samtidig ser rigtig smart ud og et produkt der vil imponere vennerne vil mange ty til disse produkter i stedet for de billige fra Harald Nyborg.

FireInvent ønsker at sælge deres produkter til detailshandelen og distributører så hvis du går med drømmen om at sælge et produkt der kan redde liv, og samtidig hjælpe folk med at få noget flot design så er det måske dig der skal tage kontakt til Fireinvent. Markedet er kæmpe stort og der er ikke vildt mange konkurrenter som har satset på designer røg og brand alarmer.

3 tanker om “Designer brand og røg alarmer”

  1. Hej!
    Jeg syntes dette kunne være en rigtig god ide og snusede lidt rundt .. produktet sælges allerede i Danmark i bl.a Imerco, Kop & Kande, Inspiration mfl. Så konkurrencen er der fra start….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *