Nyt Test system Four The Win 2

Så er jeg i gang med at teste et nyt heste system kaldet Four The Win. Det har fået rigtig gode anmeldelser fra flere uafhængige sider og jeg har kigget deres resultater lidt igennem og ikke fundet nogle fejl. Deres resultater er lavet ud fra reele Betfair priser, og der er taget høje for 5% Betfair provision.

Systemet består af 2 seperate systemer som minder en del om hinanden, men stadigvæk kan køres hver for sig. Hvis man har spillet med 100 DKK som start indsats her i 2008 ville man indtil videre have et pænt overskud på ca. 5956 DKK – Dette lyder ikke af meget, men tænk hvis du spillede med 1000 kr. (kræver en stor betting bank) så ville du have tjent over 50.000 DKK skattefrit. Hvis man havde spillet systemet hele 2007 med 100 DKK som standard indsats havde man tjent 28.500 DKK! (Resultaterne er fra sælgers side, men ser ganske realistiske ud).

Four The Win LAYER heste med et max odds på 2.30 og har en strike rate på ca. 70% hvilket gør at det selv uden en speciel indsats plan skulle give overskud (jeg tester også dette). Men systemet er lavet til at man følger en progressiv indsats plan (hvilket jeg normalt ikke er vild med, men nu må vi se da denne indsats plan ikke er vildt aggresiv og man max kommer op og spille for 5 gange sin startindsats). Der vil jævnligt komme resultater her på siden i løbet af den næste måneds tid. Folk kan ved at købe systemet selv følge med i udviklingen. Jeg giver selvfølgelig gratis support til de som køber Four The Win gennem dette link – Derved støtter du også denne side da jeg tjener hvis man køber gennem mit link. Indtil videre vil jeg dog ikke give det en anbefaling da det kræver at jeg selv tester det 🙂

Four The Win tager ca. 10 minutter dagligt for at finde udvælgelserne, der er 4 regler der skal være opfyldt før end at man skal bette. Og her tages højde for hestens køn, formen, hvor mange løbere samt odds på hesten. Det bliver ikke meget nemmere, og det er der problemet kan ligge, men det ser vi på efter testen 🙂

Update FOUR THE WIN SÆLGES IKKE LÆNGERE. I STEDET ER DER KOMMET EN NY VERSION DER HEDDER FOUR THE WIN 2. DEN VIL VI TESTE I STEDET FORFRA I MORGEN.

34 tanker om “Nyt Test system Four The Win 2”

 1. Hej Ib,

  Tak fordi du købte systemet gennem mit link. Hvis du har nogle spørgsmål kan du bare kontakte mig så skal jeg nok hjælpe dig. Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå. Indtil videre burde det gå ligesom i resultat oversigten da han ikke ser ud til at have fusket med disse, så jeg krydser fingre og spiller selv med rigtige penge i testen 🙂

  Held og lykke

 2. Hej , bedrøvelig jeg lave ikke indtale Dansk!

  Thanks for testing out my system. I hope all goes well with it!

  Joe
  fourthewin

 3. hej
  er lige kommet hjem fra arbejde og skulle kigge efter heste til at laye jeg fandt kun 1 og på nuværende tidspunkt er(kl 13/37) odds 2,50 for højt,jeg må jo vente lidt og se om den kommer længere ned,men det står der jo også ,at der ikke kommer så mange man kan laye,mvh ib

 4. Hej Ib,

  Nu må vi se hvad der sker med oddset senere. Men du har ret i der ikke er udvælgelser hver dag. Du kan se på resultatsiden hvor mange udvælgelser der normalt er. Det vigtigste er at det giver et pænt overskud 🙂

 5. Hi Joe,

  Thank you for stopping by. I also hope that the test goes fine so I can give it a good review. We have tested a lot of systems and so far only 1 system has got a recommendation, I hope and believe yours can be number 2 🙂

  Looking forward to testing it and hopefully show my readers a good horse racing system 🙂
  ___________________________________

  To the danish people:

  Joe is the man who has made the ebook.

 6. hej igen mose likely faldt ikke nok i odds men må indrømme at jeg layede den alligevel og det gik godt mvh ib(2,5)

  ps:jeg har prøvet ,at melde mig til din email liste men mit post program (jubii.dk)
  siger no match found ? ved du hvad årsagen til det kan være mvh ib

 7. hej
  jeg har 5 heste idag man igen af dem hvor odds er lave nok endnu(kl 12/58)så håber de falder mvh ib

 8. Det må vi håbe på 🙂 Men er nu ganske fortrøstningsfuld. Altid rart med et system der ikke kaster tonsvis af heste af som spil muligheder da disse sjældent kan vinde i det lange løb. Men nu må vi se 🙂

 9. da jeg tjekkede for sidste gang var der ikke nogen af dem der var langt nok nede i odds,så nu må vi se i morgen mvh ib

 10. hej
  jeg synes at det går meget fornuftigt med four the win,og også dine udvælgelser.Jeg sad lidt og studerede jockey ratings og træner ratings idag nu backer jeg normalt ikke men jeg synes da begge ratings var i top,så det undrede mig at odds på hesten var så høje,det var på en bane der hedder bath odds var 23 og indsats 50,kr jeg tro det var begynder held,men jeg smiler stadig mvh ib

 11. hehe det er sgu godt gået 🙂 Lad nu være med at bruge hele gevinsten på at jagte endnu en longshot, der skal jo gerne være penge på kontoen til Fourthewin og mine udvælgelser hehe Men tillykke du må sige til hvis det sker oftere 😉

 12. hej næ du de ryger lige ind i betting banken den har ikke været ret stor,så kan det altså godt være et problem og spille, er nu på lidt over 5k så nu hjælper det med det har også taget sin tid, drømmen er hvis man nu kan komme til at tjene mellem 500 og 600 kr om dagen så kunne man sige til konen ,at nu kunne hun bare gå hjemme resten af tiden,(det kunne jo så også være der kom lidt flere onsdage he he),spiller du kun på heste?

 13. Nej jeg spiller også på fodbold ind imellem. Men primært heste. Fodbolden har dog gået meget bedre i denne måned end hestene men jeg kan nemt gå en hel måned uden at spille på fodbold 🙂

  Godt at høre med din betting bank, den skal nok blive større og større hvis du er fornuftig 😉

 14. hej
  får en del email fra joe lige i øjeblikket han er ved at teste et nyt heste system og fodbold system det bliver spænende (ftw) mvh ib

 15. hej glemte lige det var ikke nogen god dag igår men jeg skal ikke klage det endte med status quo mvh ib

 16. Hvilke spil fik du ind? Jeg fik kun Dazleer (eller hvad det nu var den hed). Lagde dog mærke til at der var en hest tidligere som var indenfor odds rangen ved middagstid men steg over senere…

  Skriv også gerne hvilke odds du fik.

  Ville egentlig ligge et overskud ind for i går da jeg selv kun fik 1 matched, men hvis du har fået en mere så tæller vi den med for at gøre det mest korrekt.

 17. den havde jeg ikke, og kan se at den gik af til en Betfair SP på 3.80 hvilket er en del over 2.30 så du må være “uheldig” da du fik den matched. I sådan et tilfælde vil jeg nok vælge at trade ud når den er steget så meget.

  Jeg havde kun Dasheena med Betfair SP på 1.74 som vandt mig penge 🙂 og det havde de fleste andre vidst også kun. (bruger option B i manualen)

 18. hej
  jeg må indrømme ,at jeg ikke lige havde taget option b med i mine udvælgelser,nu har jeg så læst manualen engang til,så kan det jo være at det hjælper,man skal lære så længe man lever mvh ib

 19. hej
  ja det har godt nok været lidt hårdt for min betting bank,men jeg synes stadig at du gør et stort arbejde,glæder mig til at se de nye tiltag mvh ib

 20. Vi har været rimeligt uheldige med Four the win indtil videre da vi startede midt i April. Hvis vi havde været med fra starten af april havde vi ikke underskud. Det er første gang i MEGET lang tid at så mange har tabt i streg. Men jeg forsætter med at teste det. Og glæder mig til den nye version der snart kommer….

  Mine almindelige udvælgelser kører med lille overskud for april og jeg har brugt hele weekenden på at brygge det sammen så det bliver meget bedre fra 1. Maj 🙂

 21. hej venter spændt på hvornår jeg hører noget fra joe,har fået af vide at for dem der havde den første udgave er nummer 2 gratis det kunne jo være rart men vil nu lige se det først mvh ib

 22. har fået min version allerede 1. maj 😉 Hvis du ikke har fået den i morgen så skriv en mail så sender jeg en kopi.

 23. hej
  jeg er stor fck tilhænger men de spiller ad h til og hvad gør man så ,man sætter da 50kr på at horsens vinder, jeg både græder og griner,nå men jeg har ikke hørt noget fra joe endnu mystisk mvh ib

 24. hej

  der er ikke mange udvælgelser med fourthewin i øjeblikket selv ikke med plan b, det bliver lidt kedeligt så,har stadig ikke hørt noget fra joe mvh ib

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *