Start en telefonpasnings service og tjen penge hjemmefra

Her er lige en lille god ide som især vil passe godt til mødre der går hjemme med deres børn, eller andre som gerne vil tjene penge hjemmefra. Ideen er såre simpel den at man starter en telefonpasnings service. De fleste firmaer er ikke glade for at bruge telefonsvarer og vil derfor hellere have en rigtig person til at tage telefonen for dem og tage imod en besked, en ordre, besvare spørgsmål etc.

Mange firmaer har brug for telefonpasning hvis prisen er rigtig (jeg kunne endda selv finde på at bruge den hvis prisen er god). Jeg ville måske vælge at satse på markedet får små virksomheder og webshops da disse ofte har travlt med andre ting og derfor ikke kan yde en god telefon service. De ville kunne tjene mange flere penge og spare en masse tid ved at hyre en telefonpasnings service. Desværre har de ofte ikke råd til at ansætte en person til at tage telefonen og det er der hvor en billig telefon pasnings service kan vise sig at blive en succes.
De typiske arbejds områder hvis man vælger at blive proffesionel telefon passer vil være at tage imod beskeder, bestillinger, finde ud af hvad de ønsker at vide og så sende det videre til firmaet der så tager kontakt til kunden.
Du vil kunne få klienter der ønsker at du tager telefonen for dem hver dag eller du kan få klienter der bare har et enkeltmandsfirma men skal på ferie et par uger. Mulighederne er mange og pengene kan være rigtig gode for den person der får sat det hele i system.

arbejd hjemme

Denne mulighed for at tjene penge hjemmefra koster ikke meget at starte op. Du behøver ikke have en hjemmeside men kan evt. sende emails eller breve til forskellige webshops (eller hvad du nu vælger at satse på) og beskrive din service. Det er vigtigt først at undersøge prisniveauet i markedet. Der findes en del professionelle firmaer men de er typisk så dyre at kun store firmaer henvender sig til dem. Jeg ser den store mulighed i at prøve at satse på “små webshops”. Du kan tage afregning pr. opkald besvaret eller et måneds abonnement etc. Mulighederne er mange og det er bare med at komme igang. Send mig evt. en mail når du er kørende så har du måske din første kunde (jeg er dog nærig hehe).

 

2 tanker om “Start en telefonpasnings service og tjen penge hjemmefra”

  1. (min midlertidige email) jeg er ved at starte telefon service op efter at have læst her hva du skrev 🙂 måske du vil komme med nogle gode råd mvh Thomas

  2. Hvis du spørger skal jeg prøve at svare 🙂 Jeg vil anbefale dig at prøve at søge rundt på nettet og se hvad andre gør (især måske i udlandet)

    Jeg er ikke ekspert i denne branche kan bare se at dette her er en god og nem mulighed for at tjene lidt ekstra penge hjemmefra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *