Selvlysende stjerner mv. i loftet kan tjene dig millioner

Dette her er en af de mest populære hjemme arbejds ideer i USA, hvor der bliver annonceret for den i næsten alle blade. Ideen er enkel og lige at gå til da de som sædvanlig har lavet en god manual samt lærer dig hvad du skal gøre for at drive en Starscape forretning.

starchild-jpg.jpg

Ideen går ud på at man sætter noget selvlysende på loftet i f.eks. et soveværelse (mange kender nok de selvlysende stjerner man kan købe i Fætter BR – Dette her er lige nogle skridt mere avanceret). Soveværelset bliver derefter hver nat til den flotteste stjernehimmel. Du kan også få flotte rumskibe, feer og engler og meget mere at dkorere loftet med. Dette vil helt sikkert være et hit i ethvert børneværelse.

Hvis du går med drømmen om at tjene penge og være din egen boss kunne starscapes muligheden være noget for dig. Det er nemt at komme i gang og der medfølger en plan der gør det nemt at komme i gang. Du bestemmer selv dine arbejdstider og kan selv bestemme om dette skal være en fuld tids indkomst eller bare lidt ekstra penge.

Tag et kig på Starscapes hjemmesiden (som er helt forfærdelig lavet) og se om det kunne være noget for dig. En anden mulighed i samme genre som jeg også fandt var mynitesky

6 tanker om “Selvlysende stjerner mv. i loftet kan tjene dig millioner”

 1. Jeg kunne meget vel godt tænke mig at købe sådan en vare.. Det ser jo fantastisk ud.. Men hvor kan det købes.. udover USA

 2. Jeg er ikke helt med på hvordan salget af dette skal foregå hjemmefra? Og hvor man selv bestemmer hvor meget man tjener og hvor meget tid man bruger på det.
  Jeg har klikket på dit link til starscape og har set videoklippet, men det er kun en lang salgstale han holder uden egentlig at fortælle hvordan det foregår?

  Er det bare endnu et populært produkt, som skal sælges over nettet?

  Casper

  1. Du kan helt sikkert sælge det på nettet men de fleste penge vil være i at tage rundt i lokal området og lave disse universer for folk. Men det er helt op til dig selv.

 3. jep jeg vil gerne købe selvlysende stjerner, hvor og hvordan, pris og er de runde som på billedet eller 5takket, og sidtse hvsd rt pris for hvor menge
  veligst flemming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *