Tjen penge på start af rengørings firma

Jeg ved godt det ikke er den mest spændende ide, men alligevel vil jeg tillade mig at skrive lidt om den da det kan være at der sidder nogle herinde der også kan se pengene i denne form for firma.

I USA er der tusindevis a muligheder som er nemme at gå til da der er et stort firma bag som har lavet en plan for hvordan du kører firmaet. En af dem som måske er værd at tage et nærmere kig på kunne være The Masters Touch. De har et gennemarbejdet system som gør dig i stand til at tjene rigtig mange penge allerede fra år 1. De har en patenteret teknologi som skulle gøre at man kan rengøre hurtigere, og at gulvene tørrer hurtigere.

start rengøringsfirma

Fordelen ved The Masters Touch rengøringsfirma mulighed er at det ikke er et franchise (du skal ikke betale royalties eller andre gebyrer). Men du får en forretningsplan for start af et rengøringsfirma med en markedsføringsplan der virker. Du får desuden 5 dages optræning.

Jeg har ikke undersøgt detaljerne i denne mulighed så ved ikke om produktet faktisk er bedre end andre på markedet, og ved heller ikke hvad de tager i opstart og om de vil have nogle i Danmark. Men det er jo noget som du selv hurtigt kan undersøge hvis du ønsker at starte et rengøringfirma indenfor en niche. Se mere på deres hjemmeside

4 tanker om “Tjen penge på start af rengørings firma”

  1. Kan kun tilslutte mig ideen. Startede rengøringsfirma for snart 3år siden på deltid, og det er gode penge.

  2. Det er der ingen tvivl om og det er nemt at starte op på deltid og så lade det udvikle sig 🙂 forsat held og lykke med forretningen 🙂

  3. Rengøringsfirma er i et ord.

    Jeg foreslår, at man tager et lederjob indenfor rengøring, før man slår sig løs. Der er driftplanlægning som faglig udfordring, der afgører pris og tid, og man som minimum bør have kendskab til. Det er forskellen mellem dig og de allerede etablerede virksomheder med mange år på bagen, der vil blive afgørende. Jeg ville vælge dem, der forstår driftplanlægning – ingen tvivl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *