Guide til at spille på Betfair

Flere personer vil egentlig gerne i gang med at tjene penge sammen med os andre som spiller mine anbefalede spil på heste hver dag og indtil videre har tjent over 7000 DKK skattefrit på 3 måneder (med små 100 DKK som indsats med 1000 DKK som indsats havde det været 70.000 DKK). Derfor har jeg lavet denne hurtige begynder guide som burde hjælpe dig hurtigt i gang. Husk at følg resultaterne mv. inde på heste udvælgelses siden hvor alle resultater bliver opdateret hver dag efter løbene.

Hvis nogle sidder med lidt ekstra tid og lidt billed behandlingsviden må de da meget gerne lave nogle screenshots af processen så det bliver endnu nemmere at forstå 🙂 Bare send dem på mail 🙂

SKRIDT 1 – Opret en Betfair Konto – og få gratis Bonus penge!

1. Gå ind på www.Betfair.dk
2. Oppe i øverste højre hjørne trykker du på ”tilmeld dig nu”
3. Nedenunder din konto valuta når du har udfyldt navn etc. Skal du sætte kryds i ”ja” til at du har ”henvis en ven kode”. Du indtaster så følgende kode DECNDELGN på den måde får du ca. 250 DKK gratis når du har sat minimum 300 DKK ind og spillet nogle spil.
4. Klik på åben konto og du er i gang.

Sådan spiller du på de heste jeg anbefaler (send først en email til horseracingman@googlemail.com så får du dem gratis tilsendt)

1. Du trykker på ”sport” oppe til venstre
2. Ude til venstre klikker du så på ”Hesteløb – Dagens løb
3. Find tidspunktet hestene løber (vær opmærksom på at Betfair står i UK tid så du skal ligge 1 time til de tidspunkter der står.
4. Klik på der hvor der ikke står noget i parentes. Dette er meget vigtigt. Der er typisk 2-3 ting i parentes ud for hvert løb. Hold dig fra disse. Klik kun på forkortelsen af løbsstedet UDEN nogle parenteser.
5. Nu ser du alle hestene. Sæt et flueben i Betfair Start odds så der kommer en grøn og lyserød bjælke op hvor der står SO ind imellem alle oddsene.
6. Du er kun interesseret i den lyserøde SO. Du trykker derfor på den lyserøde SO ud for den hest jeg anbefaler.
7. Ude til højre kommer der så en boks op hvor navnet på hesten står og der står SO-sælg
8. Tryk på ”fastsæt SO odds grænse
9. under ”fastsæt dit max odds” skriver du det jeg har angivet i min anbefaling.
10. i ”Din eksponering” skriver du hvor meget du max vil tabe. Jeg plejer at gøre det at jeg ser hvad oddset er på det tidspunkt jeg ligger spillet ind. (se hvad der står i det lyserøde felt ved siden af SO) Hvis jeg vil spille med ca. 100 DKK som indsats trykker jeg lige på den og indtaster 100 DKK i ”modpartens indsats” Dernæst kan jeg se hvad min hæftelse er. Jeg tager så den hæftelse og skriver ind i ”din eksponering”. Hvis oddset falder inden løbsstart tjener jeg mere, hvis det stiger tjener jeg mindre.
11. I stedet for at følge punkt 10 kan du, hvis du sidder ved computeren inden løbsstart bare trykke på det lyserøde odds og indtaste din indsats.

OBS!

Vi spiller på at hestene IKKE vinder. Det vil sige at vi faktisk er bookmakere og derfor giver andre spillere odds. Dette betyder at vi taber det odds som vi har givet hvis hesten går hen og vinder løbet. Hvis oddset er 3.45 og vi spiller for 100 DKK som indsats vil vi altså skulle tilbagebetale 245 DKK hvis hesten vinder løbet, mens vi vinder 100 DKK (minus 5% provision) hvis hesten vi spiller på IKKE vinder løbet.

Husk at spil med meget små indsatser i starten indtil du er sikker på du gør det korrekt.
Se denne video guide:

Sådan laver du et lay (sælg) bet på Betfair

6 tanker om “Guide til at spille på Betfair”

 1. Hvordan går det med systemet?
  Har selv købt dine tips, men syntes ikke det gik så godt. Så har ikke følget så meget med på det sidste, opdagede kun ved jeg ikke fik mails/tips af dig mere.

  MVH.

  K

 2. Det blev en dårlig måned og jeg skrev så for at høre folk om de ville forsætte eller ej, og da kun ganske få ville forsætte besluttede jeg mig for at sætte det på stand by da jeg også har travlt for tiden og skal holde ferie. Vender sikkert tilbage en gang efter august…

  Lige nu spiller jeg kun med nogle “egne systemer” samt de systemer jeg tester på horseracingman.

 3. Jeg har et spørgsmål.
  Hvis man spiller på lay og man tager 100dkk i indsats så hæfter man måske for 300dkk. Hvis man vinder får man 400dkk tilbage. Så er det jo kun 100dkk i fortjenste ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *