Tjen penge på at give ren luft

Dette er en stor mulighed for at tjene gode penge. Ideen går ud på at der i 97% af alle hjem er problemer med at luften ikke er ren nok. Uren luft i hjemmet kan føre til astma, kræft, allergi og fødselsdefekter samt meget mere. Der er altså et stort marked hvis man kan tilbyde ren luft.

Se salgsvideo til privatpersoner

Med en startinvestering på lidt over 50.000 DKK kan du komme i gang med dit helt eget firma der gerne skulle hjælpe folk med at få et bedre liv. Det er ikke en franchise mulighed, men du får alligevel træning, markedsførings råd, 24 timers support og meget mere. Prisen er taget ud fra du skulle starte op i USA…

Rotobrush er nem at bruge og der skal kun en person til at betjene maskinen. Det tager typisk ca. 3 timer at gennemføre et job og en normal pris på dette vil ligge i omegnen af 3000 – 5000 DKK. Der er selvfølgelig også et kæmpe marked for ren luft i firmaer og andre steder hvor folk færdes indendøre.

Det kan nemt ske at der er andre firmaer der udbyder samme slags udstyr så hvis du er interesseret i at tjene penge på ren luft så søg lidt rundt omkring og se hvad de forskellige firmaer på markedet tilbyder, og hvor meget hjælp de kan give.

product1_268.jpg

Jeg håber at du vil kontakte mig hvis du får startet sådan et firma her og give mig en omgang gratis ren luft i min bolig, den kunne sikkert godt trænge lidt 🙂 Hvis du vil tænke stort skal du selvfølgelig prøve at få Rotobrush til at gøre dig ansvarlig for Danmark, skandinavien eller Europa og så selv stå for at uddanne andre til at udføre disse her jobs. Mulighederne er mange det er bare at komme igang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *