Tjen penge på video visitkort

Jeg må indrømme at jeg for kort tid siden stødte på en enkelt som solgte video visitkort, så ideen er ikke helt ny i Danmark men hvis du tror på den er der ingen grund til at lade sig slå ud af noget konkurrence. Der er rigtig mange som ikke har hørt om video visitkort.

video visitkort

Normalt giver du dine forretnings forbindelser et kedeligt visitkort på et stykke papir, men nu er det muligt virkelig at give et visitkort som fortæller noget om dit firma. På et video visitkort kan man fortælle med en personlig hilsen om alle fordelene ved ens firma / produkt og det indeholder også direkte link til din hjemmeside eller dokumenter der kan printes ud. Et video visitkort vil helt sikkert få en del opmærksomhed da det stadig er rimeligt nyt.

Hvis du kunne tænke dig at komme ind på markedet i Danmark er det nok en ide at google lidt efter “video business card” “dvd business card” “cd business card” o.s.v. for at finde nogle distributører med gode priser og ikke mindst god support.

Et eksempel på en dyr måde at komme i gang på er via Infinite Marketing der har valgt at lave det som et Franchise hvilket jeg ikke synes er optimalt da det betyder du skal ligge alt for mange penge ind til at starte med. Men tag et kig på deres hjemmeside og se hvad produktet egentlig går ud på. Ikke den nemmeste måde at tjene penge på, så sørg for at have lidt interesse for at lave små videoklips etc. da dette er en måde at tjene endnu flere penge på i det de fleste ikke selv kan lave en ganske simpel video om deres firma / produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *