Designer computer tasker til kvinder

Hvem siger at computer tasker skal være kedelige og se nørdede ud. Mange kvinder ser godt ud i tøjet, har det rigtige make up på og har de rigtige accessories, og så har de så den grimme computer taske med! Uptown belly er et amerikansk firma som har set markedet for smarte computer tasker til kvinder.

designer computertaske

Nu er det muligt at få en computertaske som er både smart og funktionel. Der er plads til mobilelefoner, Bærbar Pc, ipods og hvad man nu ellers har brug for på farten.

Herhjemme ser jeg også et stort marked for designer computer tasker specielt henvendt til kvinder. De er vant til at betale 5000 DKK for en Louis Vuitton taske så derfor vil priserne på sådanne computer tasker ikke skræmme dem bare så længe de er flotte at se på og funktionelle. Hvis en anden ikke starter med at importere og sælge disse tasker vil jeg gøre det når jeg får mere tid 😉

Prøv at spørg de kvinder du har i din vennekreds om de synes om ideen og lav lidt markeds research. De fleste af computertaskerne ved Uptownbella koster under 1000 DKK og der bør være en god fortjeneste ved hvert salg. Det er bare at komme i gang med at tjene penge på denne ide.

5 tanker om “Designer computer tasker til kvinder”

 1. Faldt tilfældigvis over din side inde på Amino’s forum, hvor du i en tråd har linket til den.

  Og super fed side! Efter at have læst det første indlæg var jeg hooked, og har netop gennemterpet hele molevitten.

  Inspirerende! 🙂

  Vh
  Tobias

 2. Tusinde tak. Håber virkelig du finder noget du kan bruge. Der burde efterhånden være lidt for alle, men som du kan se kommer der ofte noget nyt 🙂

 3. Det er svært at finde en ide som er 100% ny, men det bør ikke afholde nogle fra at starte. Det gælder bare om at kunne gøre det bedre end dem der allerede er på markedet, eller henvende sig til et marked der er stor nok til at bære konkurrence 🙂

  Men tak for linket Lasse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *