Tillykke til alle som har tjent 7090 DKK skattefrit på 3 mdr.

Så er vi færdig med april i vores lille “tjen penge på heste klub” som kører gratis (indtil videre). Vores overskud for de der har været med fra start i 3 måneder er nu på 7090 DKK skattefrit ved 100DKK som indsats. Hvis man havde spillet med 500DKK som indsats havde man tjent over 35.000 DKK skattefrit på 3 måneder. Jeg har nu lavet nogle forbedringer som gerne skulle gøre at vi tjener endnu flere penge de kommende måneder. Hvis du ikke allerede er tilmeldt denne gratis service så tag et kig på “heste spil siden” og tilmeld dig gratis email servicen. (HUSK DER ER INGEN GARANTI FOR GEVINST, MAN KAN OGSÅ TABE SÅ SPIL ALDRIG FOR MERE END DU HAR RÅD TIL AT TABE)

3 tanker om “Tillykke til alle som har tjent 7090 DKK skattefrit på 3 mdr.”

  1. Det lyder spændende!

    Men hva’ hvis man allerede er tilmeldt betfair? Kan jeg så stadig komme med på listen?

    mvh

  2. Hej.
    har sendt en mail til horseracingmansnabelagooglemail.com men har ikke modtaget noget fra dig endnu. håber jeg kan få lov til at prøve og være med og se om det er noget jeg kan finde ud af.Det ser jo helt godt ud fra februar af
    Mvh. martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *