Tjen penge på en ny skodille

Sidste år (eller er det længere tid siden) var de grimme plastic træsko pludselig hvermands eje. Næste år kan det være dig der scorer kassen på disse her nye “sko”. Okay det er ikke en helt almindelig sko, men den er rigtig smart (set ud fra et funktions synspunkt).

tidy_main.gif

Tidy Trax gør det nemt at undgå at slæbe skidt med udefra når du lige hurtigt skal ind efter et eller andet. Uanset om du har arbejdet i haven, skal gøre rent eller andet kan du nu sørge for at du ikke slæber rundt på skidt. Du stiger ganske simpelt ind i Tidy Trax (med dine almindelige sko på) – Der er ikke noget med at bukke sig ned, Tidy Trax har en funktion der gør at det hele glider nemt og hurtigt.

Det er bare at komme i gang med at kontakte Tidy Trax og importere dem til Danmark, jeg er sikker på at en del husmødre vil forære disse sko til deres mænd så de ikke slæber alt skidtet med ind fra haven når de lige skal ind efter noget i huset og er for dovne til at tage skoene af. Dette kunne være en million ide 🙂

2 tanker om “Tjen penge på en ny skodille”

  1. Hej Nikolaj

    Er der mulighed for at jeg kan få din email til videre brug, da jeg synes ideen er yderst interessant. Jeg nemlig på bar bund, hvad angår at importere osv.

    Hilsen

    Frederik

  2. hej Frederik,

    Jeg har desværre alt for travlt til at kunne hjælpe meget mere 🙁 Men der er ikke det spørgsmål som google ikke kan besvare 😉 ellers så bare prøv at skriv til mig herinde så ser jeg på det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *