Unikke designer håndtasker designet af dine børn

Alle ved at forældre er stolte over deres børn og de fleste kvinder vil også gerne have unikke moderigtige håndtasker. Denne ide giver muligheden for at få 100% unikke designer håndtasker hvor børnene er designeren bag.

brown-1.jpg

Scribble Couture et modefirma som tillader børn eller dig selv at blive designer. Du sender dine børns bedste tegninger ind og vælger hvilken slags taske motivet skal laves på. Du får så lavet en luksus taske som skiller sig ud fra mængden, du kan være helt sikkert på at mange vil synes at dette er en fed taske g så har den endda en historie bag. De er også perfekte gaver til mødre hvis du kan lokke barnet til at lave en tegning.

Som mange af mine andre forretningsideer fokuserer denne her på forældre og børn. Grunden til dette er selvfølgelig at markedet er kæmpe stort og nybagte forældre hellere bruger penge på noget der har med deres børn at gøre end dem selv. Her får du muligheden for at lancere et produkt der virkelig kan blive en stor-sælger.

Hvis du ikke tager kontakt til firmaet og bliver forhandler kan du være sikker på at den står på min egen liste når jeg en dag får frigivet lidt tid til nye projekter 😉

En tanke om “Unikke designer håndtasker designet af dine børn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *