Markedsplads for gaver fra eks kærester

Har du fået en rigtig dejlig ring fra din tidligere kæreste og har du ikke lyst til at gå med den længere, så er det måske en ide at sælge den til en som ikke har “dårlige minder”. I USA er der kommet en smart hjemmeside som hedder http://www.exboyfriendjewelry.com 

exboyfriend.jpg

Exboyfriendjewelry er meget mere end en markedsplads hvor man sælger de gaver man har fået af sine eks kærester. Det smarte er at det også fungerer som en community (hvilket er en god måde at få folk ind på siden ofte) og kvinderne der er på siden kan opleve et sammenhold. Man kan sige at det kunne være en slags niche ide til det populære trendsales i Danmark. Der er ingen tvivl om at ideen nok skal kunne få noget gratis medie omtale da den er meget original og lidt kontroversiel, så derfor behøver man måske ikke flere hundredetusinde kroner markedsføringsbudget.

Hvis du har gået med tanker om at starte noget alá trendsales burde du måske overveje denne ide. Jeg tror på at tiden er moden til den og der skulle være en god chance for succes.

2 tanker om “Markedsplads for gaver fra eks kærester”

 1. Hej

  Endnu et inspirerende indlæg 🙂
  Jeg er meget nysgerrig…
  Hvor læser du om alle de her koncepter henne?

  Du må vel næsten have nogen udenlandske sider som du holder dig opdateret med, eller abonnere på et blad?

  Vh
  Tobias

 2. Jeg læser mange forskellige blader samt surfer hvileløst rundt på nettet. bare google “business opportunities, new business opportunities, start business, earn money o.s.v. så kommer der masser op og så er det bare at sortere alt skidtet fra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *