Tjen penge hjemmefra med spil på heste

Nu har jeg kørt en gratis heste tips service siden februar og de der har været med fra starten har tjent ca. 8000 DKK (med 100 DKK som indsats de første 3 måneder, og optimeret indsatsplan her i Maj). Alle månederne har kørt med godt overskud. Tips servicen bliver nu til betalingsservice da planen er at inkludere nogle Back systemer for at (forhåbentlig) give endnu større overskud. Hvis du har lidt ekstra penge som du gerne vil prøve at få til at yngle (anbefaler minimum 3000 DKK) så tag et kig på vores heste service, det tager 5 min. hver dag at placere de bets jeg sender til dig og er ganske nemt.

15 tanker om “Tjen penge hjemmefra med spil på heste”

 1. jeg forstår ikke helt, de forskellige løbs længde, altså hvordan man skal kunne forstå hvor langt et løb er. .f.eks. 7f Mdn stks, hvor langt er det?

 2. Det er 7 Furlongs (engelsk målestok) Det der står bagefter er hvilken kategori løbet er og for hvilke heste.

 3. det ik, sådan du lige kender et sted på nettet hvor man kan se live streaming af heste, ud over betfair, om dem hvor man skal smide nogle penge inden, for at kunne se

 4. Nej desværre. Du skal dog også være opmærksom på at alt hvad du ser på nettet er nogle sekunder bagefter, så du kan IKKE bruge dem til in play betting.

 5. Hvordan skal man forstå hesten form på betfair. der står form og så. 13573 evt.

  er han så blevet nr… 1 og så 3- så 5 osv..

 6. Free-profits.com Ville høre om du kender noget til denne side! det lyder meget godt det hele, men kan det være sandt??? og hvordan kom du frem til dine millioner?? via spil eller noget helt andet??

 7. Tak for dit svar! hvis nu du skulle vælge en form for spil (side)?, som du ved der giver profit, hvilken skulle det så være??? det er lige meget hvilken slags spil det er!!

  1000 tak for du har lavet denne side! jeg tror den har hjulpet mange, både negativt såvel som positivt!!

 8. Hej alle.

  Vil høre om i kender nogle software til betfair trading?
  Specielt til nybegyndere, har aldrig prøvet trading før :-s

  Hilsen Steffen O

 9. Hey, rigtig fed side du kører dig her og virkelig gode råd du kommer med. Benytter du dig stadigvæk af Betfair trading og hjælper andre over e-mail? Kan se det er noget tid siden du har skrevet en artikel om hestevæddeløb 🙂

  1. Hej Jonas,

   Nej har desværre ikke tid til det for tiden, men når jeg får mere tid kommer det helt sikkert igen. Så lige nu er den del sat på pause for at hellige mig mine firmaer og familie (har fået en lille ny, så det tager lige alt fritid)

 10. Det vil jeg ellers se frem til så 🙂 – ah ja okay, det kan jeg selvfølgelig sagtens følge dig i og stort tillykke med det! 🙂 Du skulle vel ikke gå og have en lille god ide til noget iværksætteri? Du har jo beskrevet så mange herinde, men måske en lille ny ide anno. 2012?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *