Tjen penge på at beskytte CD og DVD’er

De fleste har sikkert oplevet det store problem der er med CD’er, blueray disks og DVD’er samt mange konsol spil – Pludselig får de en lille rids eller nogle fedtede fingre på sig og så virker de ikke længere eller begynder at hakke. Heldigvis er der nu kommet et produkt der kan beskytte dine cd’er samt dvd’er mod ridser og fedt. D-Skin er et produkt der har været i medierne i USA og jeg synes det ser meget spændende ud (endnu en af de ideer jeg har haft gemt væk et stykke tid for selv at starte, men aldrig kommet videre, og derfor får i den).

beskyt cd og dvd

Det gode ved den forretningsmulighed er at D-skin faktisk aktivt søger Lande-repræsentanter til at stå for salget af dette produkt, så bliver det næsten ikke nemmere 🙂 Det er et produkt der må have et enormt potentiale da alle velhar nogle dvd’er de ønsker at beskytte, eller hvis man holder en fest og man ved at der kommer til at blive spildt ud over sineyndlings cd’er så kan man også lige pakke dem ind i D-Skin. Håber nogle af jer vil tage denne forretningside op til overvejelse og gøre noget seriøst ud af den 🙂 se mere på D-skin’s hjemmeside

En tanke om “Tjen penge på at beskytte CD og DVD’er”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *