Tjen penge på salg af ure

ur.jpgSalg af ure på nettet går ret godt da de ikke kræver meget lagerplads og er nemme at sælge. De fleste mennesker har endvidere brug for et ur i ny og næ. Jeg ved ikke om man bliver millionær på at åbne en webshop, der sælger ure men man burde da kunne sælge en del hver måned og derved få en god ekstra indkomst. Og de fleste har plads i hjemmet til at have et pænt lager.

Der er rigtig mange engros sælgere af ure på nettet. En af dem er Eurotimezone.de  (fra Tyskland) hvor du kan få alle slags ure til rimelige priser, og de søger aktivt forhandlere hvilket gør det en del nemmere. Skriv til dem og bed om wholesale / Grosshändler preise og se om det er noget for dig. De har ure for enhver smag. Du kan selvfølgelig også prøve at se om andre distributører af ure har bedre priser eller bedre ure. Dette var bare en distributør som jeg hurtigt fandt 🙂

Få en “nørd” til at sætte en oscommerce webshop op for dig og skriv og få Eurotimezones katalog og priser, lig derefter urene ind på webshoppen og begynd så at køre google adwords så burde du kunne have din første ordre allerede om 14 dage senest, og det koster dig mindre end 1000 DKK at starte op. Det er bare med at komme i gang, man tjener ingen penge ved kun at læse om mulighederne 🙂

3 tanker om “Tjen penge på salg af ure”

  1. Det lyder som en okay ide men er markedet ikke ved at være mættet ?
    Kender du et sted hvor man kan møde sådan nogle nørder, altså til at opsætte sådan en shop 😛 ?

  2. ja eller søg efter computer forum, programmør forum. prøv at find nogle forums hvor de stiller spørgsmål om programmering, computere eller andet, der er helt sikkert nogle der kan gøre dte hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *