Sælg Baby start pakker og tjen penge hjemmefra

Endnu en gang er der opstået en ide som har med børn at gøre. Jeg må sige at der er så mange penge i markedet for ting til børn og babyer at det er noget som ikke må overses. I dag starter næsten alle mødre på barsel en webshop op med børnetøj, så derfor er det ikke denne hjemmearbejde ide vi vil se på.

Når folk finder ud af at de skal til at have et barn melder spørgsmålet sig altid om hvilke ting er nødvendige for at barnet får en god start på livet. Man bliver anbefalet en masse ting i mødregruppen og af alle mulig andre, og der er ingen tvivl om at der er en masse ting der er gode at have klar inden en baby kommer til verden.

Min ide er ganske simpel den at du får undersøgt markedet og snakker med nogle eksperter (hvis du ikke selv allerede er det efter at have fået en masse børn). Find ud af hvad der er absolut nødvendigt for alle folk der skal have en baby. Få dernæst lavet en flot folder hvor du beskriver alle de ting man skal have inden barnet kommer til verden (eller når barnet lige er født). Slut af med et link til din hjemmeside hvor folk nemt og bekvemt kan købe en baby start pakke! Gå ud på strøget i forskellige byer hver dag du har tid til det og overræk folderen til kvinder der er gravide. Jeg er 100% sikre på at en gravid kvinde vil læse alt om babyer og derfor vil din folder ikke blive smidt ud som 99% af alle de andre foldere der bliver udleveret.

Dette her burde være en nem mulighed at tjene godt med penge på hjemmefra. Du har en nem definerbar målgruppe som helt sikkert er lidt forvirret, og din Baby start pakke tager denne forvirring væk. Målgruppen er desuden også købeklar når det gælder noget til den lille nye. Det bliver næsten ikke nemmere at arbejde hjemmefra 🙂

Husk også at du kan tilbyde folk at sælge disse pakker for dig og tjene lidt ekstra mens de er på barsel. De fleste gravide deltager i mødregrupper og alt muligt andet og derfor er det bare med at få en fod indenfor i alle mødregrupper og give dem lidt provision.

7 tanker om “Sælg Baby start pakker og tjen penge hjemmefra”

 1. Hejsa…

  jeg er godt nok helt vild med din ide…!

  markedet er stort men som du selv skriver er der alt for mange mødre på barsel der sætter en webshop igang med tøj…

  jeg er interresseret i at føre din ide ud i livet, men vil gerne høre mere om din ide du kan evt sende mig en mail..

  admin@zbv.dk

 2. hejsa,

  jeg smider kun grund ideerne ud. Så må folk selv gøre arbejdet færdigt. Jeg kan selvfølgelig fungere som konsulent men tager timeløn for dette, da jeg ellers ikke kunne lave andet end at coache 😉

  Håber dog du kommer videre da jeg er ganske sikker på der nok skal være et marked og kan jo se på din hjemmeside at du har lidt styr på børn 😉 hehe

 3. Da jeg går hjemme med dårlig ryg, og har svært med at have et belastende job, kunne jeg godt tænke mig et job man kunne lave hjemmefra.

 4. Hej

  Jeg er hjemmegående husmor med ialt 5 børn. Jeg synes at dette lyder til at være en super ide og vil meget gerne være med på vognen. Jeg bor i det sønderjyske.

 5. Hej.
  jeg går hjemme pga dårlig ryg, og ønsker at høre mere om en ekstra indtjenings mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *