Bliv annonce sælger hjemmefra

Er du god til at sælge og ar du en god telefonstemme så er denne her ide måske lige noget for dig. Denne forretningside er ganske enkel og der er da også en del der allerede gør det, men den største konkurrent er de store telesalgsfirmaer.

Rigtig mange hjemmesider har en masse besøgende men har kun google adsense reklamer på deres hjemmeside da de ikke gider at bøvle med at gøre noget aktivt for at sælge reklame plads. De får sikkert ikke ret mange penge for deres adsense reklamer da google tager ca. 50% (vides ikke præcis hvor meget de tager)  og nogle gange er de heller ikke helt optimale.

Hvis du synes (eller ved) at en INFORMATIONS hjemmeside/blog ser rimelig stor ud indenfor en branche men ikke har ret mange reklamer (eller kun bruger google adsense) griber du telefonen og ringer og spørger om de kunne tænke sig at hyre dig som freelance annonce sælger. Du kan selvfølgelig også gøre det selvom de måske allerede har en masse bannere etc. og så sørge for at give dem et bedre tilbud end de har nu.

De fleste vil sige ja hvis du kun arbejder på provision og så skal i bare blive enige om betaling. Det er normalt at tage et sted mellem 30 og 60% for at formidle annoncører, og sørg endvidere for at få lavet en kontrakt som binder dem til at betale dig lige så længe annoncøren forsætter. På den måde kan du tjene mange mange tusinde hver år ved at koble 2 parter sammen som begge får noget ud af det!

Det næste skridt er så at google efter webshops/firmaer som er indenfor den samme branche og sælge dem annoncepladsen på den hjemmeside du har aftalt at sælge for. Sørg for at have så mange muligheder til betaling som mulig at vælge imellem. Hvis det er banner annoncer kan man typisk betale pr. klik, pr. visning eller pr. salg, eller for 1 måneds placering – Jo flere muligheder du har desto nemmere er det at finde annoncører.

Det gælder om at tænke lidt kreativt – for eksempel tænker jeg også at hvis du finder en hjemmeside som er populær i en branche kan du i stedet for at sælge “ren annonce” sælge en artikel. Det fungerer på den måde at de får skrevet en artikel om deres firma og dets produkter og betaler så for det som om det er en annonce.

Det er bare med at komme i gang. Det bliver ikke nemmere hvis du ellers har talent for telefonsalg. Ingen grund til at blive ansat som telefonsælger, når du selv kan starte op og arbejde hjemmefra!

22 tanker om “Bliv annonce sælger hjemmefra”

 1. Jeg er en frisk ung mand på 18 år, som er igang med med HG. (Handels Grund Uddannelse) Jeg bor på Bornholm og jeg ville være meget interesseret i at blive annonce sælger.
  Hilsen Tobias Søe.

 2. hej jeg er 25 og er nået til et punkt i mit liv hvor jeg ikke lige kan finde ud af hva jeg skal bruge mine evner til så ville gerne prøve kræfter med salg idet jeg har gået med tanken om at være god til det men vile helst kunne prøve det før jeg tager en entelig uddanelse

 3. Hej
  jeg syntes dette er et cool konsept, jeg arbejder allerede som telefonsælger / fundraiser og er glad for jobbet. den 23 / 5 går jeg på barsel fra mit job og for der med en masse tid , jeg er en rigtig frisk og klog pige som helt sikkert vil gøre det godt i dette job!
  hvordan kommer jeg i gang?

  Linea

 4. Hej
  Jeg har gået et stykke tid og bakset med sælger jobbet og finder det meget interessant og nu tror jeg at jeg har fundet noget der kunne blive til noget. hvordan kommer jeg igang?

 5. Jeg er en frisk ung pige på 18 år, som er i gang med med HG (Handels Grund Uddannelse) i Slagelse. Jeg bor i en lille by der hedder Sorø, der ligger mellem Slagelse og Ringsted på Vestsjælland.
  Jeg ville være meget interesseret i at blive annonce sælger.
  M.v.h Isabella.

 6. hej.. jeg hedder Ronnie, og er 21 år gammel. jeg laver ikke en skid andet end at sidde foran min computer 24/7. jeg ved jeg er egnet til det her job! jeg har en sexet stemme, og er på hele dagen.
  Håber i kontakter mig !

  Kærlig hilsen Ronnie anderberg

 7. Hej. Jeg er en sportsinteresseret 24- årig pige. Pt. har jeg et job som køkkenleder. Sideløbende dermed læser jeg merkonom, og jeg er færdig som fuld merkonom til sommer. Herefter starter jeg på at læse HD 2. del i Organisation. Jeg har været så heldig at få dispensation for adgangskravet om en akademiuddannelse. Forløbet er et intensivt forløb med sommerferieundervisning, som varer et år på deltid, hvorimod der normalt går 2 år med denne uddannelse. Jeg er således færdiguddannet som HD i Organisation den 19.juni 2011. Forinden dette blev jeg i 2006 student med bl.a. tysk på A-niveau. Senere har jeg desuden taget flere tyskkurser herunder i forretningstysk. Min motivation for dette job er at tjene lidt ekstra på deltid, hvor jeg samtidig ønsker at anvende det tyske sprog f.eks. gennem telefonsalg. Jeg håber, at jeg kan bruges i jobbet.Jeg ser frem til at høre fra jer.Mange hilsner fra Bettina.

 8. Hej.

  Jeg er ejer af webmagasinet Scrapsisters.dk, som min kone driver.

  Da min arbejdsbyrde på magasinet er voksende, er jeg på jagt efter en topmotiveret annoncesælger. Jobbet er provisionslønnet.

  Hvis du er vores nye annoncesælger, så send din ansøgning til mig på: peter@scrapsisters.dk.

  Med venlig hilsen

  Peter Elkjær

 9. Hej mit navn er Casper Meincke og jeg leder efter et job som dette, det lyder både sjov og spændende 🙂

  Jeg har gode talegaver, og elsker at snakke med folk og har lavet gade salg før i tiden, så kender noget til det er sælge til folk 🙂

  Håber i kan kontakte mig, på tros af denne side blev lavet for lang tid siden 🙂

  Hilsen. Casper H. Meincke

 10. Hej Casper.

  Du er meget velkommen til at sende mig lidt om dig selv, og hvorfor du mener at vi ikke kan undvære dig som sælger på adressen: peter@scrapsisters.dk.

  Er andre interesseret, er i også velkomne til at kontakte mig.

  De herligste hilsner

  Peter Elkjær

 11. Har været selvstændig sælger for Tele2, sælger og supervisor for TM-Erhverv, topsælger for Call4you og sælger for Peter Assentfeld. Så et sælger job deltid ville være super, så kontakt mig endelig.

 12. Hej jeg er Meget interesseret i at få et job hvor jeg skal sælge noget for et firma.

  Jeg har ekstrem meget erfaring, da jeg har levet af at være sælger. jeg bor i aalborg, så hvis nogen herinde har interesse for at sætte mig til at sælge noget for jeres firma, så kontakt mig på min mail:

  rtamidi@hotmail.com så vil jeg give lyd fra mig med det sammen.

  jeg tager mit job 100% seriøst, og som sagt er jeg meget god til mit arbejde.

  jeg har flere beviser fra andre firmaer, at jeg har fået solgt deres varer 😉

 13. Hej.

  mit navn er Nick, jeg er 21 år, jeg læser til produktionsteknolog på KEA på nuværende tidspunkt.

  I 2009/2010 har jeg arbejdet som sælger i et år i en computer forretning kaldet computercity, hvor jeg blev kåret til årets bedste sælger i virksomheden 2009.

  Jeg har været utrolig kreativ med min måde at sælge på og opnår altid mine mål.

  Interesseret i at høre mere skal i være velkommen til at kontakte mig.

  Med Venlig Hilsen
  Nick Clausen

 14. Mit navn er Daniel Rasmussen, jeg er 18 år og går på HTX. Jeg begynder på tredje år efter sommerferien, jeg har en masse fritid, og mangler et job for at kunne spare op til at flytte hjemmefra når jeg skal på min videregående uddannelse.
  Jeg er glad for at snakke i telefon og er altid glad og positiv.
  Jeg håber denne annonce bliver set og taget alvorligt.

 15. Hej Jeg hadder Sedina er 24 år kunne tinke mig at være telefon sælger er da nogle da ved hvordan jeg skal starte er god til at sælge noget jeg snakker god . i er velkommen til at kontakte mig på min email zecsedina@hotmail.com. MVH SEDINA

 16. Hej, mit navn er Maria – Jeg er meget interesseret i at blive telefonsælger, jeg er en frisk og meget arbejdslysten pige på 19 år, med en god rolig stemme. Jeg bor i nærheden af Holbæk. Jeg er færdig på mit studie til sommer. Hvis i er interesseret i at hører mere fra mig må i maile til mig Maria_rille@hotmail.com.

  KH Maria

 17. Jeg er en frisk og udadvent pige 26 år, som søger en stiiling hos dem som telefonsælger.

  Kan i evt. skrive til mig på min mail, hvordan jeg bliver det hos jer, da jeg synes det lyder utrolig spændende.

  Jeg kommer fra sønderjylland, og er studerende.

  Håber jeg hører fra jer.

  Med venlig hilsen Christina

 18. jeg er en frisk fyr på 23, der har arbejdet med telefon salg, og med opsøgende salg, synes det lyder utrolig spænende, vil glæde mit til at hører fra jer.

  Med venlig hilsen

  Ulrik Palmgren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *