Tjen penge via salg af roser med en twist

Speaking Roses var de første til at opfinde en måde hvor på man kunne påføre almindelige roser eller andre blomster meddelelser eller billeder uden at det gik ud over levetiden. Husk på vi taler om rigtige roser, IKKE nogle kunstige nogle!

speakingroses.jpg

Speaking Roses har efterhånden patent på dette produkt verden over hvilket betyder at alle der vil gøre dette skal igennem Speaking Roses for at gøre det lovligt. Speaking Roses er aktivt begyndt at søge efter folk som vil være en del af denne succes.

Dette er endnu en af mange muligheder som jeg selv har haft tænkt på at starte op i Danmark gennem noget tid. Men pågrund af at alt min tid lige nu satses på at få min tyske bodybuilding portal op og køre har jeg besluttet mig for at give den videre herinde.

Prøv at tænk på alle de mulige kunder du har til et produkt som dette. Det vil være et hit til brylluper, fødselsdage, konfirmationer, studentergave og meget mere. Produktet bør næsten sælge sig selv da du ikke har noget konkurrence og det jo er et unikt produkt der nok skal vække opsigt.

Jo mere jeg tænker over det desto mere fortryder jeg næsten at jeg ikke selv har tiden til denne ide 🙁 Det gælder nok om at være hurtig, for jeg er sikker på der sidder nogle herinde der også ser mulighederne. Dog håber jeg det er nogle seriøse mennesker der får forhandlingen på disse roser da ideen fortjener en god skæbne.

Hvad siger du til denne ide?? Skriv en kommentar i “Leave a comment” og giv din mening til kende.

2 tanker om “Tjen penge via salg af roser med en twist”

  1. Hejsa
    Tusind tak for denne side ! Du har hjulpet mig godt på vej med dine gode råd og ideer :o)”Speaking Roses” er da endnu en genial ide, men man skal lige vide at man skal have mindst 14.990 dollar (72290.77 danske kroner) at skyde i forretningen. Jeg har osse gang i forhandlinger med en “Product Manager” fra “kiddo Kidkeeper” det er lidt nemmere når man starter fra bunden…her kan du købe det antal hjem du vil (mindst ti).. men endnu engang tak for al din hjælp :o) Kig endelig ind når min forretning kommer op og køre.
    Mange hilsener
    Birgitte

  2. Hej Birgitte,

    Lyder rigtig godt at du er i gang med noget. Lad mig endelig vide når du har det oppe og køre, så skal jeg nok lave lidt gratis reklame for det her på hjemmesiden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *