Paintball gå hjem – Nu er det Battlefield Live

Så er muligheden der for at springe på en ny dille som måske kan slå Paintball af banen og tjene penge på dette. Battlefield live er baseret på infrarøde maskingeværer (ikke at sammenligned med laser spil) og et slags computerbaseret landskab. Det er et militært baseret spil med strategi og missioner, næsten ligeso man kender det fra paintball.

paintball

Du kan spille Battlefield Live ALLE steder og i alt slags vejr. Det egner sig både til at blive spillet i et storcenter eller i en skov, der er kort sagt ingen grænser. Det er også nemt at tage med på markeder landet over hvor det helt sikkert også vil være et hit, og hvor man vil gøre mange opmærksomme på dette spil hvorved de vil komme tilbage igen.

Battlefield Live har mange plastic ting som kan blive brugt til at lave det miljø man vil have og som gør at det netop er nemt at transportere.

Det er nemt at komme i gang da de aktivt søger nogle som vil repræsentere dem verden over. Du får så fuld support fra hovedkvarteret og får nogle start pakker så du ikke skal spekulere for meget i hvad du skal bruge eller hvad der virker bedst.

Så hvis du har lidt plads udendørs eller indendørs så er dette måske muligheden for at udnytte den. En anden mulighed er at leje det ud til folk der så kan spille det i deres egne omgivelser (eller bare tage ud i den nærmeste skov). Mulighederne er mange og investeringen burde kunne tjenes hjem hurtigt.

Læs mere om Battlefield Sports og se deres forskellige startpakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *