Fra Get-Rich-Quick junkie til reel forrretningsmand

Mange der læser med herinde er hvad jeg vil kalde Get-Rich-Quick junkier, der leder efter det næste Get-Rich-Quick program som kan gøre dem rige uden at de skal lave noget. Desværre må jeg konstatere at pengene og tiden altid er givet bedre ud på andre projekter.

Min historie i get-rich-quick junglen

Jeg startede selv ud som 12-13 årig med at tilmelde mig alle mulige former for get-rich-quick programmer på markedet (der var ikke så mange som i dag da internettet ikke var udviklet). Jeg brugte en masse tid og penge i mere eller mindre seriøse MLM firmaer, kædebreve, garanterede lotterier etc.   Det var først ca. 8 år efter at jeg så småt så lyset. Jeg havde lige netop fået opbygget en ok downline i et MLM firma, og så gik det selvfølgelig konkurs. Hele downlinen var tabt og det samme var en masse timers arbejde. Min samlede indtægt efter 8 års arbejde i diverse programmer vil jeg anslå til at være maksimalt 50.000 DKK hvis man tager en timeløn vil den være næsten lig 0 DKK.

Jeg bestemte mig for at det skulle være slut og at jeg selv ville være herre over mine forretninger så jeg kunne sikre mig at de ikke bare lukkede ned og jeg så stod med håret i postkassen. Derfor var det en stor glæde da jeg fandt ud af at kosttilskud var meget billigere i udlandet end i Danmark og jeg derfor kunne købe det hjem og sælge det videre med en ganske god fortjeneste. Samtidig havde jeg en stor interesse for bodybuilding og fitness da jeg trænede rimelig seriøst selv og selv spiste proteinpulver.

Jeg fandt hurtigt ud af at det gav meget mere at sælge sine egne produkter end at deltage i diverse get-rich-quick programmer, hvor det altid kun var bagmændene der tjente kassen, og hvis der endelig var reele produkter at sælge så var de så dyre at de næsten ikke var til at sælge alligevel.

Hvad er min pointe med denne her lille historie. Jo den er ganske simpel – Hvis du er en af dem der stryger fra det ene get-rich-quick program til det andet, så prøv lige at tage en pause fra disse.

Prøv at bruge den tid og energi du bruger på at finde nye programmer på at finde et produkt der er dyrt i Danmark men billigt i udlandet. Kontakt dem der er billigst i udlandet og hør om du kan få forhandler priser. Når du har fået dette så få lavet en webshop. Jeg garanterer dig for at du på 3 måneder med en webshop vil tjene mere end du har gjort hele livet i get-rich-quick programmer. Prøv at se om du kan finde et produkt der er så meget billigere i udlandet end i Danmark at du faktisk vil tjene ganske godt selvom du ikke kunne få forhandler priser (du vil altid kunne få forhandler priser når du kan aftage lidt volumen).

Nogle vil så sige at “det er svært at starte en webshop, jeg kender ikke noget til det”. Dette er INGEN undskyldning, du kan finde alle informationer du har brug for via google. Bare skriv dit spørgsmål ind i google så kommer der i 99,9% af tilfældene svar op du kan bruge.

Min plan til afvænning som alle get-rich-quick junkier bør prøve 

1) Find et produkt du kan købe billigere i udlandet end i Danmark og som du interesserer dig for.

2) Kontakt den billigste forhandler i udlandet (helst EU) og spørg efter “wholesale / distributor” prices. Bare sig du er et dansk import firma der sælger….  Det er ok at lyve lidt. Hvis du skriver du ikke er startet op endnu og ikke har firma eller noget så får du ingenting fra dem.

3) Få lavet en webshop. Gå ind på et debatforum hvor der sidder nogle der kan programmere (trypisk mest på computer debatforums). Skriv et indlæg om at du vil give 500 DKK for at få sat en OScommerce webshop op med et domæne (tænk over et navn der vil passe godt) og webhotel. Eventuel tilbyd 500-1000DKK mere for et simpelt design.

4) Lig produkterne ind i din webshop

5) Få kunder ind i din webshop. Du kan have din første ordre allerede 15 minutter efter din webshop er sat op ved hjælp af google adwords. Igen kan du læse alt om hvad google adwords er ved at google det 🙂  Det er dog også noget jeg vil skrive lidt mere om snart.

Denne afvænningskur kan nemt gøres indenfor en 14 dages periode så du minimum om en måned har modtaget din første ordre.  Jeg ved at folk kan finde på tusinde undskyldninger for ikke at gå i gang. F.eks. vil de gerne have styr på hvordan de laver regnskaber, om de skal mom registreres o.s.v.

Jeg kan kun sige GÅ I GANG NU og så tag problemerne som de kommer. F.eks. anede jeg ikke noget om alle de godkendelser der kræves når man starter salg af kosttilskud, det fandt jeg først ud af efter 1 års tid hvor fødevaremyndighederne kontaktede mig og venligst gjorde mig opmærksom på at mine produkter skulle godkendes. Jeg fik derefter tilbud om et møde med dem hvor jeg så blev sat ind i sagerne. Hvis jeg havde tænkt over alle de ting jeg fik at vide på det møde inden jeg var gået i gang havde jeg nok droppet ideen da jeg ikke kunne overskue at finde ud af at få godkendelser etc.  når jeg ikke tjente noget. Generelt er myndighederne rigtig flinke til at hjælpe og medmindre du træder rigtig meget ved siden af så får du ikke bøder, men derimod hjælp hvis du har gjort noget forkert.

Gå i gang allerede i dag. Jo mere du udskyder det desto mere usikker bliver du og din hjerne begynder at finde på undskyldninger og problemer, som sikkert slet ikke er problemer.

Husk også at læs mit “start en webshop kursus

Herunder kan du se mine primære webshops indenfor kosttilskud:

Salg af proteinpulver og kosttilskud til bodybuilding i Danmark 

Muskelaufbau shopBodybuilding Shop (tysk shop)

18 tanker om “Fra Get-Rich-Quick junkie til reel forrretningsmand”

 1. Hey. Tak for sparket. Nu går jeg altså igang med min forretning på nettet. Du har ret – jo længere tid der går jo flere tusinder undskyldninger kan man finde på. Ha det.

 2. Hej Susanne,

  Det lyder rigtigt godt. Håber du vil holde mig lidt opdateret med hvordan det går, og hvis du har nogle spm. jeg kan svare hurtigt på så bare skriv 🙂

  Held og lykke med det er sikker på du ikke kommer til at fortryde. 🙂

 3. Hold da kæft man.. Du har virkelig givet mig blod på tanden, med din lille artikel.. Har prøvet i 1 år snart at starte op, med flere forskellige ting, men der kommer hele tiden nye undskyldninger for ikke at starte netop den nye ide op.. Nu går det løs, tak for hjælpen ven.. Du har givet mig fornuften igen.. Tak

 4. Hej Rune

  Håber du holder fokus og kommer igang 🙂 Glæder mig til at høre mere fra dig hvordan det går…

  Held og lykke

  mvh
  Nikolaj

 5. Hej,

  Jeg har hørt om det site der hedder salehoo.com?

  Det er som om at de egentlig har ideerne for en, man skal bare vælge de produkter man gerne vil importere og sælge.

  Har du kendskab til dette site.?

  Mvh

  Ali Hoodaji

 6. Søren=> Du kan altid gå igang med at starte en webshop eller starte en blog eller noget helt tredje. Alder betyder ingenting 🙂

 7. ok men hvordan sku jeg kunne starte en webshop jeg er jo ikke myndig så jeg kan ikke få et cvr nr

 8. Det tror jeg nu godt at du kan få. I værste fald må det gøres sådan at dine forældre tegner firmaet indtil du bliver 18. Men tag fat i told og skat og hør dem ad hvad der er af muligheder 🙂

 9. hej igen jeg har fået snakket med med mine forældre og de siger ok med et men jeg skal finde en webshop (som jeg har fundet) og et bogføring program helst automatisk har du sådan et

 10. Hejsa

  Jeg har ikke noget standard bogførings program og vil også sige at det ikke er det vigtigste. I starten er der typisk ikke meget bogføring, så det kan man normalt godt klare selv.
  En anden mulighed er at sætte en lille annonce i lokalavisen og søge en der vil hjælpe med lidt bogføring, typisk kan du finde en pensioneret revisor eller lignende som keder sig og gerne vil lave det meget billigt.

 11. ok men lige i starten har du så et open source bogførings program jeg vil helst ikke ansætte nogle før jeg bliver 18 og ved om jeg vil tjene på det

 12. Hejsan til alle jer skribenter.
  Kan i ikke komme med status på jeres projekter, det lyder spændene.
  Altså – døde i efter at være blivet boostet?

  Eller er i, i fuld sving med jeres nye forrenting – vi vil vildt gerne høre mere?

  Hvis i døde, og har brug for et spark i r*ven, så lyt lige til Hr Thorborgs talkshow, her (please do it!):
  http://www.amino.dk/media/p/279201.aspx
  …den fik ihvertilfald mig i sving, igen igen! 🙂

 13. Jeg er selv igang med at bygge et web shop op dog uden at have et lager med produkter jeg bestiller det til kunden håber at det komme til at gå godt fordi springer direkte ud i det.

 14. Hej,

  Jeg ved godt det ikke lige er relevant for denne artikel, men jeg kunne ikke lige finde andet sted.

  Mit problem består i, at jeg skal bestille tøj fra 3 hjemmesider i USA. For at undgå at betale 3x porto, vil jeg høre om der er nogen der kender til firmaer i USA der kan samle de 3 pakker og sende den som en samlet? Og hvad denne “tjeneste” evt. koster?

  Mvh. Frede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *