Tjen penge på den nye rygelov

Efter at den nye rygelov er trådt i kraft ser man hver weekend en masse folk stå udenfor og ryge ved restauranter og diskoteker etc.  Hvad hvis man kunne tjene en del penge på dette fænomen?

Selvfølgelig kan man også tjene penge på dette fænomen. Forretningsideen går ud på at sælge reklame plads de steder hvor rygerne står, for det meste laver de ikke meget andet end at ryge og har derfor god tid til at se på reklamer og tage imod et budskab. Det kan sammenlignes lidt med de reklamer man ser over piskummerne på herretoiletter rundt omkring bortset fra at her er reklamevinduet over askebægeret.

Et eksempel på et andet europæisk firma der allerede gør dette er Asvertising.com – Måske man skulle tage kontakt med dem for at føre konceptet ind i Danmark men lære af deres fejl og få support fra dem. Derudover har de allerede reklame søjlerne klar og også kontakt til store firmaer.

Asvertisings reklamesøjler består af en tvskærm hvor der kører nyheder på for at få folks interesse, og derudover selvfølgelig reklamer. De stilles op gratis ved de restauranter o.s.v. som er interesserede og passer ind i profilen.

Jeg tror der kan være mange penge i denne forretningside, men heller ingen tvivl om at man skal være hurtig da andre ellers vil komme ind på markedet først og få first mover fordelen. Jeg ville nok tage kontakt til det hollandske firma og håbe på de vil udvide konceptet til Danmark og give support etc. hvis det var mig der skulle starte dette her op.

Jeg er dog mest til internet firmaer, så håber en af jer læsere vil tage ideen videre 🙂

2 tanker om “Tjen penge på den nye rygelov”

 1. Hej,

  Et meget stor cadeau til dig, for det arbejde du ligger i diverse artikler på denne side. Jeg har nu brugt en time eller to på din side – utrolig interessant læsning. Det giver helt sikkert en mere blod på tanden for at starte op for sig selv.

  Jeg kunne dog godt tænke mig hvis der var en mail adresse eller en kontakt formular på din side:)

  De bedste hilsner

  René

 2. Hej Rene,

  Tak for roserne 🙂

  Min email adresse er nikolaj getbig.dk sæt selv @ ind i mellem 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *