Tjen penge på legetøj der giver børn mere motion

motion legetøjDe fleste kender til den stigende debat herhjemme og resten af verden om hvordan børn bliver federe og federe fordi de får for lidt motion. Meget af skylden skal givetvis findes i de mange spille maskiner som gør at børn hellere vil sidde indenfor i stedet for at komme ud og lege gemmeleg, ta-fat eller andre lege hvor de får mere motion end foran tv skærmen.

Denne forretningside går ud på at sælge noget legetøj der motiverer børn til at lege nogle lege hvor de rører sig. Swinxs er et helt nyt legetøjs koncept der bygger på denne ide.

Swinxs indeholder rigtig mange forskellige spil hvor børnene får farvede armbånd på så Swinxs maskinen kan bruge disse til at holde styr på resultaterne eller bruge dem i nogle af de indbyggede lege. Swinx maskinen kan selv forklare reglerne i de forskellige lege og den hepper også og er også dommer. Den kan bruges både indendørs og udendørs

Indtil videre findes Swinx kun i Holland, men der er ingen tvivl om at der kan tjenes store penge ved at bringe den til Danmark og få den ind i de store legetøjs kæder. Måske er det næste sommers bestseller som alle børn bare skal have, og hvis det bliver dette så er importøren helt klart en person der kan grine hele vejen til banken. Jeg vil helt sikkert gerne være med til denne ide hvis nogle får rettighederne til salg i Danmark 🙂

Se en you tube video a swinx i aktion

6 tanker om “Tjen penge på legetøj der giver børn mere motion”

 1. Jep det glæder jeg mig også til, især hvis det er en der har fået ideen herinde fra 😉

 2. Helt sikkert en rigtig god idé.. og vil da med garanti købe sådan én, til min datter hvis den kom til dk.. Importøren kommer da også til at tjene på idéen.. Men er det ikke svært? altså først og fremmest komme i kontakt med de rigtige mennesker indenfor svinxs, og så når man har fået en handel igang med dem. at få en aftale med ex. fætter BR? De kræver vel alle mulige godkendelser?
  Jeg håber du svarer, så en anden måske springer ud i det, og “redder” vores børn fra fedmen!
  Og så synes jeg også det er en skide god hjemmeside du har her.. 🙂

 3. Jo det er selvfølgelig noget der kræver arbejde, ellers havde jeg selv gjort det med det samme.

  Tror ikke godkendelser bliver det store problem da der ikke er noget der kan være farlig ved den og producenten kan med garanti hjælpe med alle godkendelser der evt. behøves.

  Fætter BR mv. aner jeg faktisk ikke hvor svære det er at få dem til at sælge produkter. Tror nu det er ok nemt hvis man har et sjovt unikt produkt. Men kan ske de kræver at man reklamere for et eller andet beløb inden de vil tage produkterne ind, men må indrømme jeg ikke ved det 🙂

 4. hej.

  mig og en kammerat er i kontakt med dette firma, men hvordan kan det lade sig gøre at få eneret på at sælge det herhjemme og hvorfor skulle de store legetøjskæder købe den igennem os?

  håber du ved lidt om dette og vil være behjælpelig:D
  Mvh Nikolaj

 5. Det er kun leverandøren der kan give jer eneretten til at sælge det i DK ved at han så ikke sælger til andre (f.eks. BR hvis de kontakter ham). Så sender han forespørgslen videre for jer.
  Det er altså en aftale i selv skal lave med leverandøren.

  Det er klart at BR kunne finde på at gå direkte til leverandøren hvis i ikke har eneretten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *