Ide til et tv-show kan tjene dig penge

Går du rundt med en helt fantastisk ide til et tv show er det nu muligt at tjene $50.000 på denne. Via en online community forsøger et af verdens største tv selskaber at få almindelige mennesker til at komme med ideer til nye tv shows. Personligt synes jeg ikke at det er ret mange penge at få hvis man kommer på et stort hit, og jeg ville nok gå en anden vej hvis jeg virkelig havde en rigtig god ide. Men den nye online community gør det nemt at sende sine ideer ind, så det er da forsøget værd.

Dette er en trend som man ser i rigtig mange brancher, hvor de store selskaber prøver at få “almindelige menneskers” input da de godt ved at der sikkert sidder et par stykker derude bag skærmen og gemmer på guldgrubber som de ellers aldrig fik fat på. Det er også en forholdsvis billig løsning da man helt sikkert vil kunne få meget mere end $50.000 hvis man gik direkte til selskabet og forhandlede med dem og det blev en succes.

Læs mere om hvordan du får fat på de 50.000 dollars hvis du er kreativ og nytænkende nok 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *