Sælg skræddersyet jakkesæt på nettet

tjen penge - skræddersyet jakkesætMange danskere har efterhånden været på ferie i Thailand eller andre lande hvor der ligger en skrædderbutik på hvert andet hjørne der kan lave et jakkesæt lige efter dine personlige mål til næsten ingen penge. De gange jeg har været i Thailand er det en af de ting de fleste har snakket om at de bare helt sikkert skulle have med hjem, og flere havde slæbt målene med på hele familien. Hvis man ser kvaliteten og priserne er der ikke noget at sige til det er populært, man får et ganske fremragende jakkesæt for næsten ingen penge.

Der er rigtig mange der efter ferien har tænkt på at man sikkert kunne tjene gode penge på at importere disse jakkesæt. Desværre er der ikke mange der får gjort noget ved ideen, eller også giver de op når problemerne melder sig, for det vigtigste er selvfølgelig at finde en god stabil leverandør som leverer en god kvalitet hver gang så man undgår at skal sende for meget retur.

Indochino er et firma der indtil videre har haft pænt succes med konceptet over nettet. Kunden går ind og indtaster hans mål og placerer derefter ordren hos Indochino, som får jakkesættet (eller kjolen eller hvad det nu er) sendt til sig.  De inspicerer derefter varen og hvis kvaliteten er tilfredsstillende sender de den videre til kunder over hele verden. Normalt tager det ca. 14 dage at få sit helt eget skræddersyede jakkesæt.

Der er plads til flere af disse webshops så hvis du har været på ferie og været rigtig meget tilfreds med en skrædder så er dette måske en mulighed for dig. Husk du kan jo også trække nogle dejlige rejser fra i skat når du skal ned og se vareprøver etc 😉

En tanke om “Sælg skræddersyet jakkesæt på nettet”

  1. hej men deres side ser ikke helt ud til at det netop er skrædder syet da der står hvor mange stk de har tilbage ved hvert enkelt stykke tøj men det er nu en super ide der skal arbejdes lidt med men er det et dansk websted?? kan ikke se nogen addresse på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *