Tjen penge på lokale turist guider

De fleste har sikkert været på ferie diverse steder i både Danmark og udlandet og på et tidspunkt tænkt at det kunne være fedt at vide hvor de lokale spiste, eller hvor de lokale synes at den bedste udsigt var, hvor de cyklede o.s.v.

Denne her ide går ud på at lave en hjemmeside hvor folk hurtigt og nemt kan danne  et overblik over diverse byer hjulpet af LOKALE beboere. Man kan også skrive om byen og hvor der er internet hot-spots, antal indbyggere og andet almen data.

Det er meget vigtigt at man laver sådan en side så det er brugerne der kan ligge indholdet ind og også stemme på diverse ting og evt. et forum hvor folk kan spørge om gode råd etc.

Der er allerede flere store sider på nettet på engelsk og andre sprog som agerer som turistguider men de har ikke fokus på at det er gode råd fra lokale. På alle de andre store sider er det næsten altid turist observationer der er i overtal, og så en lille smule lokale. Jeg vil anbefale at satse på denne niche hvor man tiltrækker de besøgende der er mere interesseret i de lokale beboeres meninger end turisterne.

For at kunne lave en guide lavet af lokale bør man nok sætte nogle ting ind som gør at en bruger f.eks. kun kan være registreret til at være lokal i én by.

Hvordan kan du så tjene penge på denne ide 

Denne ide kan laves på både engelsk eller dansk. Det nemmeste er en dansk, men den med størst potentiale og klart også konkurrence er en engelsk version med hele verden. Når først sitet kører og du får tiltrukket en masse lokal skribenter og besøgende kan du tjene penge på annonce salg. Der vil altid være gode penge at hente da du har noge besøgende som søger specifikt på en by, og derfor kan sælge reklamer til alle virksomheder i de forskellige byer. Hvis jeg skulle gå i gang ville jeg nok lave en version kun om Danmark hvor sproget så var dansk, svensk, norsk, tysk og engelsk, det gør det lidt mere overskueligt.

Denne ide er ikke den nemmeste at starte op og kræver lidt programmering samt en god gang gå på mod og tålmodighed. Brugerne til at generere alt indholdet på siden kommer ikke lige fra dag 1, og det er altid svært i starten at få folk  i gang hvis der er helt dødt. DU bliver derfor nødt til selv at agere lokal ekspert og skrive om så mange byer som muligt.

Dette var bare en hurtig brain storming, hvis du vil køre denne ide videre er der naturligvis mange ting man kan tilføje eller ændre. Jeg vil anbefale at du minimum finder 1-3 venner hvis du vil køre denne ide da den får brug for en hel del tid inden den lige pludselig en dag kører og det eneste man skal bekymre sig om er at finde annoncører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *