Cykel med børn – En lille twist der kan tjene dig penge

 cykel med børn

De fleste børnefamilier kender problemet med at få børnene kørt i skole / fritidshjem hvis man kun har 1 bil. I dag er det mest almindelige et lille sæde monteret på cyklen, eller en anhænger der er bag cyklen som børnene kan sidde i. Problemet med anhængeren bag cyklen er at man ikke kan se hvad børnene foretager sig, og mange er bange for at blive påkørt bagfra da man ikke har meget styr på hvad der sker bag en.

Nu kan du tjene penge ved at bringe en ny version til det danske marked. Zigo cyklen lader dig køre med flere børn foran dig så du kan holde øje med dem. Når du har sat dem af kan du evt. også lade “anhængeren” stå og så køre som almindelig cykel tilbage. Det eneste problem jeg ser er at den er rimelig dyr, men er sikker på at man kan søge sig frem til nogle billigere modeller på nettet, og ellers kan den jo sælges som et brand, og når den er dyr skal der ikke så mange salg til før man tjener godt. Med de dyre benzin priser der er for tiden og fokus på motion og velvære må dette være et hit 🙂

Se Zigo hjemmeside for mere information og kontakt detaljer 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *