Det er dejligt at have sit eget firma og nyde “solen”

En af grundene til jeg valgte at blive selvstændig med internet virksomheder er at man kan arbejde hjemmefra og nyde livet lidt mere (når det kører godt). Lige nu har jeg f.eks. arbejdet fra sommerhus i Hvidbjerg den sidste uges tid. Mine fastnet telefoner til de danske kunder viderestilles til min mobil, og mine ansatte pakker alle ordre for mig og ringer hvis der er problemer.

tjen penge på nettet

Ved hjælp af gotomypc software kan jeg logge på mine computere på kontoret i Tyskland og tjekke at alt kører og bestille varer hjem hvis lager systemet siger jeg skal gøre dette.

Det er egentlig ikke en ferie jeg holder, men har bare skiftet kontoret ud med lidt mere hyggelige omgivelser så det føles næsten ikke som om jeg arbejder.

Kom så i gang med at starte dit eget firma op, så er det måske dig der sidder og nyder solen og udsigten mens du stadig tjener penge næste år!

Et billede herunder fra mit kontor i denne uge (de tidspunkter det ikke har regnet hehe) – Hunden synes det er lidt kedeligt at jeg sidder ved computeren hele tiden, men han er efterhånden vant til det 😉

tjen penge - hjemmearbejde

16 tanker om “Det er dejligt at have sit eget firma og nyde “solen””

 1. Hej,

  Det ser sku’ fedt ud, og jeg synes du har for tjent det.
  Jeg gerne bruge lejligheden på at takke dig for en rigtig god site; hvor man får følelsen af, at du virkelig ønsker os andre det godt. TAK!

  Efter jeg har set din site og læst dine indlæg, har det givet stof til eftertænke.
  Det som jeg synes er sværest, er at få sat sig ned og lave en plan for det første projekt.

  Jeg har fået en idé til en webshop, og jeg skal bare lige have kone overbevidst om, at det er en god idé. For det er hendes ekspertise, som vi skal bruge. Derudover går jeg også med en idé om at starte med egen webshop. Men jeg synes der er mange om budet. Jeg går derfor og tænker på, hvad jeg evt. kan gøre anderledes i forhold til de mange andre webshops.

  Dog bliver mit første skridt, at få lavet en site, hvor jeg kan tjene lidt penge på google adsense. Og her løber jeg allerede ind i lidt forvirrig. Skal site være en niche eller kan det være en blanding af alt muligt. Her tænker jeg på emner som personlig udvikling, karriere, spil på nettet og andre varme emner?
  Men først skal jeg ha lavet en plan (strategi, målsætning og forventninger til indtjening). Jeg kan forneme, at der er mange, som håber på at få en stor bid af kagen fra day one! Og så tror jeg at man hurtig bliver skuffet..

  Jeg forventer at min første site er oppe og kører inden månedens udgang.

  Ha en rigitg god DAG!

 2. Hej Tom,

  Tak for de positive ord.

  Du skal huske på at selvom der er mange andre webshops, er det altid muligt at få en bid af kagen, også selvom du ikke gør noget specielt anderledes. Der er masser der køber ind på nettet så hvis du bare gør det godt skal du nok få kunder selvom der er mange konkurrenter. Det er dog klart at hvis du kan gøre det bedre end dine konkurenter kan du tjene endnu flere penge.

  M.h.t. adsense site vil jeg nok vælge at lave niche sites da det er svært at få gode søgemaskine placeringer med et meget generelt site, samt du risikerer at folk ikke gider læse om alt muligt andet og du derved mister folk. Men det er et svært spørgsmål og folk har succes med begge ting og fejler på begge ting.

  Hvis jeg var dig vil jeg dog klart satse på at brugealt min tid på en webshop, der er mange flere penge i en webshop end i adsense og arbejdsbyrden kan nemt være den samme.

  Jeg er også i overvejelses fasen om en ny webshop sammen med min kæreste. lige nu ser planen ud sådan her:

  1) Hun skal finde nogle tyske hjemmesider som har et stort udvalg af de produkter vi vil sælge.

  2) Jeg kontakter de tyske hjemmesider og beder om deres “grosshändler preislist”

  3) Jeg regner ud om de kan betale sig, hvilket jeg må indrømme jeg allerede har gjort, men mangler den præcise avance.

  4) Jeg får sat en webshop op

  5) Min kæreste går i gang med at ligge produkter ind og starte en blog om emnet

  6) Vi får lavet et I/S (et interesenskabs selskab)

  7) Jeg sender ansøgning til PBS

  8) Jeg åbner shoppen op

  9) Jeg begynder at reklamere på google adwords, skriver i forums som omhandler emnet, prøver at få links fra andre sider, sender presse meddelelser ud etc.

  Sådan ser den overordnede plan ud 🙂

 3. Det var så lidt. Det er vigtigt at være positiv; især, hvis man skal i gang med at lave lidt forrentning.

  Og tak for din tilbagemelding. Den har fået mig til at satse på en webshop. Så nu er det i gang med research og planning her i weekenden.

  God weekend og nyd udsigten!!

 4. Det tror jeg ikke du vil fortryde. Adsense er ikke noget du kan tjene ret meget på medmindre du er ekspert i søgemaskine optimering, så det er klart bedre at bruge tid på en webshop 🙂

  Glæder mig til at høre hvordan det skrider frem 🙂

 5. Hej,

  Jeg ved ikke om du kan hjælpe mig?

  jeg er ved at oprette et domain hos godaddy; men ved betalingen skal jeg opgive et VAT-ID for Danmark. Ved du hvad jeg skal indtast? eller er det evt. nemmere at oprette et domain i Danmark (med .com); og kommer det frem på søgninger på googel.com?

  På forhånd tak

 6. Et VAT id er et CVR nummer (altså et virksomheds registrering nummer som i dk typisk lyder noget ala DK21284598

  Jeg tror nu ikke at du SKAL indtaste det….

  Ellers kan du altid bare købe et domæne af en dansk sælger. Det er lige meget hvor domænet er købt.

  Alle domæner uanset endelse kommer frem uanset hvilken google…. du bruger når først google ahr indekseret dit site.

 7. Tak for din tilbagemelding.

  Jeg tror jeg registrerer min ved en dansk udbyder ww.one.com? ved du om den er god?

  Vedr. mit tidligere indlæg; er min webshop sat lidt i bero, da min kone skal føde om to måneder. Derimod har jeg købt bans programmet, og er i gang med at opbygge en niche site.

 8. One er ok at vælge til BANS hjemmesider da de er meget billige. Jeg vil dog aldrig ligge en seriøs webshop ved dem da der er lidt for meget nedetid (efter hvad jeg har hørt, og det også går lidt langsommere end på gode servere).

  Glæder mig til at se din BANS hjemmeside / hjemmesider og høre hvordan det går 🙂

 9. Med hensyn til hvad du skal vælge af udbydere til din hjemmeside så kommer det meget an på hvad du skal bruge siden til.. nu har jeg ikk erfaring inden for BANS, men jeg har et par servere både ved one.com og ved godaddy.. og der er meget stor forskel på dem…

  Hvis du er relativ ny til hjemmesider, html, php og den slags vil jeg anbefale at du vælger one.com da de har en meget mere overskuelig opbygning af deres servere men deres servere er ikk lige helt i den hurtige klasse efter min mening og i modsætning til godaddy har de en brugbar html wysiwyg (what you see is what you get) editor…

  hvis du er øvet inden for de ting eller bare på alm brugerniveau vil jeg anbefale godaddy da deres servere er bedre, med praktisk talt ingen nedetid og du har faktisk ikke rigtig nogen begrænsninger på hvad du kan lave med din server.. Men hvis du ikke har brugt dem før kan det tage noget tid at komme ordentlig ind i det.. for deres side er ufattelig uoverskueligt bygget op..

 10. Hej Allan,

  Tak for dine råd.

  Jeg har faktisk oprettet to webhoteller, et one.com og et godadday; og det er også godaddy som virker bedst.
  Dog har jeg lige et spørgsmål, som jeg håber I kan svare på.
  Jeg har connectet til godaddy med mit ftp program, men jeg kan ikke finde eller lave om på min startside fil. Der ligger både en index.php og en default.thml, men det er ingen af dem. Jeg har også prøvet via. cpanel men det er heller ikke lykkes.

 11. Det skal være din index.php

  Prøv evt at download filen til din hdd, rediger i den det du nu har behov for, når du så har gjort det så upload filen til serveren igen og husk at overskrive den gamle.. burde virke.. 😉

 12. Hvis det forresten er fordi du bliver videresendt til en godaddy side når du går ind på dit eget url så prøv at log ind på godaddy, gå ind på domains – my domains – klik på dit urlnavn – og sikre dig at cash parking og domain forwarding er slået fra..

 13. hej,

  fed hjemmeside!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Først og fremmest!!!

  er igang med planlægning af webshop pt. Dog spekulerer jeg på hvor man kan “købe” den bedste webshop. Hvilke bruger du??

  vh Thomas

 14. Jeg bruger en gratis webshop der kører på zencart, der findes også oscommerce som er meget populært i Danmark da der allerede er et dansk modul. Med Zencart skal du først oversætte noget til Dansk.

 15. Hej igen,

  Så blev jeg næste færdig med at opsætte min Bans Site. Det holdt hård; skulle lige sætte mig ind i lidt CSS style sheet. Herefter fik jeg problemer med at linke til produkterne hos eBay; det er nu heldigvis klaret nu.

  Nu mangler jeg bare at få lidt trafik til min site. Jeg har fået indtastet en del søgeord.

  I må meget gerne tage et kig, og kom gerne med en kommentar.
  http://www.navigatearound.com

  Og så lige et forsinket tak for hjælpen

 16. Hej Igen,

  Så er jeg næsten færdig med min Bans site. Det holdt hårdt, da jeg ikke havde så meget styr på CSS style sheets, som jeg troede. Derudover havde jeg problemer med at linke til produkterne hos eBay; men det er nu klaret med en update fra Bans.

  Nu venter jeg bare på lidt trafik til min site.

  Er det keywords på en site der bestemmer søgeresultatet på en site?

  Hvis du har lyst kan du lige tage et kig på min site (www.navigatearound.com); og kom gerne med en kommentar.

  Så lige et forsinket tak for hjælpen, også til dig Allan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *