Tjen penge på sandwich i frokost pauser

Dette her er en ide som man kan starte op allerede i morgen. Den bygger på at mange der arbejder væk fra et fast kontor, eller på små kontorer uden en kantine tit og ofte køber mad ude fra.

Alt hvad du har brug for for at komme i gang med at tjene penge på denne her ide er lidt gå på mod og nogle hundrede kroner.

Ideen er at du f.eks. laver 100 sandwiches hver morgen. Tror du det bliver svært at sælge disse hvis du kører ud til større byggepladser og evt. smider flyers ud til alle små firmaer i nærheden?? Hvis du bor ude på landet bliver det selvfølgelig svært, men hvis du bor tæt ved en by eller industri område burde det være muligt.

Det skulle være nemt at lave faste aftaler med større byggefirmaer siden de også har en interesse i at deres arbejdere får god og næringsrigtig mad, samt at de ikke forlader byggepladsen mere end højest nødvendig.

Hvis vi sigerat en sandwich koster 10 DKK at lave i råvarer og du kan sælge den for 20 DKK (meget billigt) så kan du omsætte for 2000 DKK om dagen – hvilket giver 10.000 DKK på en arbejds uge. Overskuddet er så ca. 5000 DKK, og så skal du selvfølgelig betale moms, så reel indtjening bliver 16.000 DKK om måneden (minus eventuelle benzin omkostninger). Dette er jo kun for sandwich, det ville være oplagt at lave en kassevogn og så også have sodavand, slik, chokolade, cigaretter og så videre med.

Kun fantasien sætter grænser samt selvfølgelig hvor mange byggepladser, kontorer, små firmaer der er i nærheden. Du kan rigtig hurtig tjene mange flere penge ved dette her end ved at have et fast job, og du kan ha fri over middag hver dag og nyde resten af dagen sammen med familien.

Håber nogle vil udnytte ideen. Efterlad gerne en kommentar til ideen ved at trykke på “leave a comment” øverst, jeg er altid glad for at høre fra jer, og der sidder sikkert også nogle der har endnu flere ideer til at gøre denne ide bedre, så kom ud med dem 🙂

4 tanker om “Tjen penge på sandwich i frokost pauser”

  1. God ide…

    Men udover de 100 kr, tror jeg også man skal bruge et hygiejnekursus, og nogle andre tilladelser:-)

    mvh Thomas

  2. Mon ikke der skal nogle tilladelser eller lignende til fra feks. Levnedsmiddelstyrelsen?

    1. Tina=> Jo selvfølgelig, der er en del regler der skal overholdes ved salg af fødevarer. Der skal man lige gribe fat i den lokale region og høre mere om hvad der skal overholdes og gøres. De plejer at være ganske behjælpelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *