Gratis gaver til din fødselsdag

Dette er en ide til en hjemmeside som nogle nok burde lave rimelig hurtig da den er helt plukkeklar til det danske marked. De fleste unge mennesker ved i dag hvor de kan få en flaske gratis sprut til deres fødselsdag i deres hjem by. Men der er sikkert også mange andre steder som gerne vil give en lille gave den dag man har fødselsdag for at få lokket kunden ind i butikken (kunden har tit lidt ekstra penge at bruge denne dag).

Free Birthday Treats er en amerikansk hjemmeside som finder alle disse tilbud, og ligger dem ind på en hjemmeside hvor folk så kan søge om hvad de kan få den dag de har fødselsdag. Det kan både være lidt ekstra rabat eller små gaver. Hjemmesiden startede i Januar 2007 og har nu mange tusinde besøgende hver måned.

Der er flere måder at tjene penge ved at lave sådan en “gratis gave” hjemmeside, og det er selvfølgelig forskellige reklame baserede løsninger såsom salg af bannere, forside placeringer, eventuelt nogle provisioner, google adsense o.s.v.

Der er rigtig mange folk som dagligt søger efter gratis gaver eller rigtig gode tilbud og derfor vil sådanne hjemmesider ofte få ganske pænt med besøgende. Husk også på at der ikke er nogle der siger du skal lave en dansk version. Man kan også lave en på engelsk hvor man henvender sig til online shops der vil give noget rabat eller noget gratis.

4 tanker om “Gratis gaver til din fødselsdag”

  1. Havde jeg ikke lige set, men der er nemt plads til flere. Det gør det jo ikke sværere at komme i gang når andre allerede har lavet lidt af arbejdet med at finde nogle ting 😉

    bare sørg for at få et pænere design, og med tiden bedre google placeringer, så skal folk nok komme til din side i stedet for de andre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *