Tjen penge på indretnings tapet

Mange kender til at have en kedelig hvid væg hvor man ville ønske at der kunne være noget mere dekorativt. Mange vælger at hænge malerier op, men måske du kunne tjene penge på at tilbyde folk det der kan blive en helt ny bolig trend 🙂

tjen penge online

Domestic er et fransk firma som tilbyder tapet motiver samt andet til at dekorere din væg med.  Alle motiverne er designet af professionelle og samlet under forskellige temaer. Det lader også folk selv være kreative med sammensætningen af motiver så man kan få et unikt værelse.

Ingen tvivl om at denne ide kan blive en kæmpe trend hvis først boligbladene får fat i en god historie om hvordan man kan dekorere sit hjem anderledes. Det er endvidere produkter som ikke fylder ret meget så man kan nemt køre dette firma hjemmefra. Jeg er sikker på at den der tager denne ide videre vil kunne tjene ganske godt med penge ved at få produkterne omtalt i alle de mange bolig blade, og eventuelt køre nogle annoncer. Det burde også være muligt at få store møbelkæder mv. til at tage det ind i deres sortiment. Så bare kom i gang med at tjene penge. Kontakt Domestic eller søg på nettet og se om andre laver noget tilsvarende som du bedre synes om 🙂

En tanke om “Tjen penge på indretnings tapet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *