Madopskrifter – Start en hjemmeside med opskrifter

I mange år har nogle af de mest populære hjemmesider handlet om mad og opskrifter på mad. Mange husmødre og iværksættere har startet små hjemmesider op med mad opskrifter. Nogle af disse hjemmesider har mange tusinde besøgende hver dag og tjener gode penge på reklamer og salg af bøger etc.

Jeg må nok sige at dette ikke var et marked jeg umiddelbart havde lyst til at give mig i kast med før end denne her nye måde at gøre det på kom frem.

Ideen er igen en ganske simpel men genial ide som jeg fandt på Ifoods.tv – Du tager simpelthen bare Youtube og laver en niche side som omhandler mad og mad opskrifter. Man laver det igen som en community ala Youtube hvor du får brugerne til at ligge indhold ind og få kommentarer fra andre brugere. I stedet for at læse kedelige opskrifter kan man nu både læse opskriften samt se hvordan det laves, man kan selvfølgelig også dele erfaringer og kommentere på indlæggene.

Dette her bliver ikke meget nemmere at gå til. Har du en interesse for madlavning og har du et ønske om at blive iværksætter og tjene lidt penge på din interesse for mad og madopskrifter så er det simpelthen bare at “kopiere” Ifoods ideen og indføre den i Danmark. Du bør ikke betale ret meget for at få en til at lave siden for dig da der allerede findes utallige Youtube Clon scripts på markedet så det der skal bruges penge på er et flot design.

Hvis du er helt lost med hensyn til internettet, markedsføring og det at få en hjemmeside op og køre men har gå på mod samt en MEGET stor interesse for at lave mad og har et videokamera til rådighed så du selv kan ligge de første mange opskrifter ind så vil jeg gerne indgå i et parnerskab og fuldføre denne ide. Send mig en mail hvis du mangler en at spare med. Det skal dog nok gå hurtigt da jeg tror mange vil synes denne ide er god, og det er vigtigt at være en af de første 🙂

13 tanker om “Madopskrifter – Start en hjemmeside med opskrifter”

 1. Super ide.. Lad mig endelig høre mere. Jeg er uddannet inden for ernæring og sundhed . Jeg er ikke helt lost mht. internettet, markedsføring osv, men heller ikke ferm til det. Men jeg har et stort gå på mod samt en MEGET stor interesse for at lave mad og samtidig også at den mad jeg laver er sund og ernæringsrigtig.

  Derfor lad mig endelig få et større indblik i din ide!

  På forhånd tak.

  Mvh.
  Ninne :0)

 2. hej !

  fantastisk idè jeg er allerede i fuld gang med at få lavet hjemeside osv. har også købt domæne.

  tak for tor tippet

  mvh kasper

 3. Simon=> Hvis man ikke vil lave en hjemmeside bare fordi der allerede findes en anden så får man det svært 😉 Og der er jo en hel del forskel på dem. Men det er selvfølgelig noget man skal overveje 🙂

 4. Hej!
  Godt indlæg. Vi er pt. igang med at udvikle et sådan site og er meget interesserede i at høre fra folk der har erfaring med sund mad / sundhed ernæring, da vi godt kunne tænke os en “brevkasse” hvor folk kan stille spørgsmål ang. dette.

  På siden vil der også være mad-vidoer at finde, vi overvejer at hyre en kok her på Filippinerne hvor vi befinder os, til at lave sund mad mens vi filmer 🙂

  Siden bliver 100% gratis og uden reklamer!

  Andre der kunne være interesserede i at være en del af projektet, skal være mere end velkommen til at kontakte mig.

  Mvh. Frederik
  frederik@baseonemedia.dk

 5. Hej
  Her er vores bud på en madside, hvor man kan ligge videoer ind. http://www.madopslag.dk. Da siden lige er startet er der ikke så mange videoer endnu, men vi håber at der snart kommer mange flere. Vi samarbejder med en diætist som vil lave nogle videoer, så vi håber det bliver godt. Hvis nogen har tid må de meget gerne komme med ris og ros til siden.

 6. Hejsa

  Det ser rigtig fint ud selv om der dog er en del ting der mangler endnu før end den ser rigtig professionel ud. Er i Tyrkiet på ferie lige nu men skal prøve at kigge på det lidt mere når jeg kommer tilbage 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *