Børne GPS – Find dine børn

Endnu en gang er jeg stødt på et produkt som jeg tror kunne tjene en importør mange penge. Endnu en gang er vi på markedet for Børn og forældre hvor vi har en kunde gruppe som vil give rigtig mange penge for at deres børn ikke bliver væk fra dem, og hvis de bliver væk vil de hurtig kunne spores.

Et spansk firma Keruve har lavet et armbånds ur som indeholder en GPS sender. Uret kan kun tages af med et stykke specielt værktøj og kan holde til næsten alt. Med et klik på en knap sporer den anordning forældrene har i løbet af få sekunder barnet og guider dem sikkert hen til barnet.

børne gps

Jeg er ikke i tvivl om at der er mange andre firmaer der allerede har lavet det samme, eller er i gang med det. Det er et kæmpe stort marked og derfor er der også en del aktører, det er dog altid nemmere at få gratis medie omtale hvis du er den første til at introducere det ordenligt i Danmark. Det er bare med at komme i gang, når jeg en dag får børn er jeg ganske sikker på jeg også vil have en til mit barn 🙂   De kan sikkert også bruges til Teenagere hehe

Se hjemmesiden for det spanske firma jeg fandt 

9 tanker om “Børne GPS – Find dine børn”

 1. jeg har kigget på denne mulighed for et par år siden. dog med nogle små gps moduler der kunne syes ind i tøj,tasker etc.

  men jeg synes godt nok at det er lidt for.
  “hjemme fængsels” agtigt. og ville meget nemt kunne misbruges af overbeskyttende forældre.

  og på samme måde ville det også kunne give dårlig medie omtale.

  -Marco

 2. Tror nu ikke det vil gøre noget med lidt dårlig omtale fordi nogle overbeskyttende forældre har valgt at give deres børn et armbåndsur på så de kan spore dem. Dårlig omtale er bedre end ingen omtale 😉 ISær fordi jeg har svært ved at se nogle virkelige skræk historier 😉

 3. Fin opfindelse men stadig for dyr knap 100 Euro ( 7500 kr ) Tror det er for meget for mange folk, og de folk der har råd til det, har også råd til bodyguards ; – )

 4. Jeg syntes at Ideen er god MEN skal bruges på en anden måde end at sætte den på sine børn derhjemme. Så skulle den sælges til atraktioner som så udleverede den mod et depositum og brugte den til sine børn i det tilfælde ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *