Baby hjemmeside / dagbog

En ide jeg længe har gået og tænkt på var at tilbyde hjemmesider til forældre der lige har fået en baby. Ideen er ganske simpel at man giver sit barn en hjemmeside når det bliver født og man ligger så billeder og beskrivelser ind som årene går. Familie og venner kan dermed nemt følge med i udviklingen, samt barnet vil sikkert også synes at det er sjovt at have sin egen hjemmeside når det bliver ældre. Det er den perfekte dåbsgave, og jeg tror rigtig mange forældre vil hoppe med på bølgen.

baby hjemmeside

En amerikansk hjemmeside har lavet et lidt andet koncept som dog stadig bygger på de samme ideer. Kidmondo gør det nemt for forældre at sørge for at venner og familie kan følge med i hvad der sker og hvordan det går barnet. Det er nemt og lige til at gå til så selv forældre som ikke har forstand på computere kan være med.

Jeg tror også ideer som ligner disse kunne blive en pæn succes i Danmark så hvis du har gå på mod og ved hvordan forældre gerne vil have en hjemmeside med deres små øjesten skal se ud, så er det med at komme igang 🙂  Tjek Kidmondo ud og se om det måske er noget for dig.

En tanke om “Baby hjemmeside / dagbog”

  1. hej alle sammen.
    Er der nogle af jer der evt har en ide om hvad man kan tjene pr bruger om måneden/året? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *