Jobportal for mødre (eller fleksible jobs)

Der er allerede en del store job portaler på det danske marked, og det bliver nok rigtig svært at starte en ny job portal op medmindre at man finder en niche.

En niche ide til en jobportal kunne være en jobportal for mødre. Mødre er en stærk arbejds ressource der typisk viser god ansvar og måske hellere vil have fleksible arbejds tider end en super løn, og der er desuden rigtig mange af dem. Ved at lave en job portal hvor mødre (eller fædre)  kan søge efter jobs der passer ind i deres dagligdag kan man tiltrække en målgruppe som måske havde givet lidt op med at finde et job da de gerne vil have tid til familien.

Man kunne selvfølgelig også lave en mere generel job portal for fleksible job eller jobs hvor meget af arbejdet kan udføres hjemmefra når man har tid.

Der er et kæmpe marked for job portaler da næsten alle altid er på udkig efter et bedre job, eller et job med mere fleksible arbejdstider og opgaver. I USA ser man også job portaler der kun indeholder jobs der giver mere end 500.000 DKK i løn om året, jbs kun for mødre etc.

Går du med tanken om at starte en job portal gælder det derfor om at ligge hovedet i blød og finde en niche. Hvis du vil lave den til det danske marked skal du dog være sikker på at nichen er stor nok til at der er nok interesserede. Der er mange penge i job portaler og i det man spår at det bliver sværere at finde egnet arbejdskraft vil annonce indtægterne helt klart stige. En anden trend er at folk gerne vil have mere fleksibelt arbejde end en super løn. Derfor vil mit bud på en ny job portal niche være at lave en med jobs der har en stor fleksibilitet.

Håber det sætter nogle tanker i gang og at nogle vil føre ideen ud i livet 🙂

2 tanker om “Jobportal for mødre (eller fleksible jobs)”

  1. Det lyder spændende!

    Du skriver, at der mange penge i jobportaler. Hvorledes er der det? – Er det ved affiliateprogrammer og/eller google Ads?

    Og har du et bud på hvor meget man kan få i indtægter om året ved at ha’ en hjemmeside der ikke sælger noget, men blot leverer en gratis ydelse (fx som en jobportal)? (det kan dog være der er flere penge i at ha’ en jobportal, hvor man betaler for at se jobs’ne men det er en anden diskussion..:) )

    Gambit

  2. Pengene kommer i første række nok fra at tage penge for de der vil have jobs besat. Du læser tit om hvordan firmaer giver flere tusinde kroner til ansatte som skaffer en ny medarbejder. Man kan selvfølgelig også vende den rundt og tage penge fra de jobsøgende for at se annoncer.

    Der er utallige muligheder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *