Få en gratis webshop – Magento webshop

De fleste tror at det skal være dyrt at starte en webshop og begynder at indhente tilbud fra programmører der rask væk tager over 10.000 DKK for en eller anden webshop (typisk en modificeret OScommerce webshop). Det behøver dog ikke være så dyrt, og man behøver ikke vælge en af de løsninger hvor man betaler et par hundrede kroner hver måned. Der er mange andre meget bedre løsninger på markedet som gør man kan komme i gang med en webshop ganske gratis.

De mest kendte 100% gratis webshops er Oscommerce og Zencart MEN en helt ny spiller på markedet er Magento webshop som mindst er på højde med de 2 andre.

Ligesom de 2 foregående weshops er Magento webshop en open source webshop hvilket betyder den er 100% gratis, og at der sidder tusindevis af “nørder” og arbejder på at forbedre den hele tiden (også ganske gratis). Den kan alt hvad du får brug for (medmindre du har brug for noget lidt specielt) og meget mere end de fleste løsninger du betaler for.

Hvis du vil se et eksempel på en Magento gratis webshop kan du se her, og så lege lidt rundt på den og se nogle af funktionerne. Jeg synes den er rigtig flot og så skiller den sig ud fra mængden da de fleste andre webshops på markedet er baseret på oscommerce. Andre ekempler på Magento Webshops hvor der dog har været designere inde over og lave nogle andre templater er:

Rubiegreen.com

Gotmojo.co.uk

Enter.ee

outoftheark.co.uk

Der er også ved at blive lavet en dansk oversættelse af Magento webshoppen. Indtil videre er den vel 90% færdig så det burde ikke være det store problem selv at færdiggøre den resterende del, eller vente lidt endnu på at den foreligger 100% færdig. Følg udviklingen af Magento webshop oversat til Dansk her.

Hvis du endnu ikke er overbevist om at du kan få en gratis webshop som er fuld professionel så tag et kig på følgende videoer:

Video af selve webshoppen

Video af admin delen (der hvor du ligger varer ind med videre)

Jeg håber at du nu er blevet overbevist om at det er muligt at få en gratis webshop, og seriøst overvejer dette hvis du står og skal bruge en webshop. Hvis du ikke har det fjerneste forstand på computere kan det dog være lidt svært at få installeret disse gratis webshops, men gå ind på et hvilket som helst forum og spørg efter hjælp og tilbyd evt. et par hundrede kroner så skal der nok være en der kan gøre det for dig på nogle få minutter.

En lille advarsel hvis du vælge Magento Webshop frem for Oscommerce eller Zencart er at den stadig er forholdsvis ny så der kan være nogle små problemer der stadig ikke er rettet til.

Husk det behøver ikke altid koste penge for at være godt, og det behøver ikke koste en formue at starte en webshop!

Læs lidt mere om fordele og ulemper ved en gratis open source webshop

Læs evt. mere om start af webshop

37 tanker om “Få en gratis webshop – Magento webshop”

 1. Tak for infoen, du giver en masse guldkorn:-)
  Jeg har dog et spørgsmål, hvis nu jeg kun har tænkt mig at sælge 1 produkt til at starte med, vil det så stadig være en god ide med eks OScommerce eller skal man gribe det an på en anden måde..?? Du startede selv op med kun at sælge 1 produkt??

  Mvh. Martin

 2. Ja jeg ville nok alligevel vælge en OScommerce eller Zencart eller Magento så er det nemmere at udvide, og det koster jo ikke noget.

  Jeg started vel op med 2-3 produkter men havde ikke mere end for 1500 DKK på lager til at starte med. Nu her er det noget mere hehe

 3. Lasse=> Det burde ikke være noget problem at gå igang allerede nu, det er vidst kun småting der mangler at blive oversaat så burde ikke tage meget mere end nogle få timer 🙂

 4. Det er sandt…. men der skal jo stadig lige nogle produkter på siden….. 🙂 Min hjerne ligger stadig i blød i søgen efter det helt rigtige produkt.

 5. synes faktisk at de har et super fedt std design.

  og der er efterhånden ved at være rigtig mange oscommerce shopper så det her kan nok hurtigt komme til at se lidt mere professionelt ud

 6. Et lidt andet spørgsmål:

  Er der en dansk skabelon på hvordan man typisk skriver en mail tii en evt. kommende leverandør til videresalg? 🙂 Jeg læste at man godt måtte ‘lyve’ lidt omkring sin virksomhed hehe

  Er helt ny på denne fremragende hjemmeside – Man får jo helt lyst til at komme igang med det samme!

 7. Anders => Jeg kanb evt. prøve at se på det når jeg vender hjem fra ferie om 10 dage. Mind mig lige om det til den tid 😉

 8. Hej.
  Først og fremmest en super guide du har gang i 🙂
  Jeg har nu downloaded Magento, men kan ikke installere programmet. Filen der hedder install er en php fil.
  Nogle der ved hvbad problemet er?

 9. Jeg har osse lige hentet den nye maganto-shop, det skal dog siges..alt der er første gang jeg prøver at uploade noget..jeg har navnet playdog.dk samt webhotel hos webdomain.. men jeg ser heller ingen html-filer.. har hørt noget om at forsiden skal hedde index.html… kan nogen hjælpe mig..med at få den rigtig uploadet
  mvh
  Gert

 10. Hejsa,

  Jeg har lige fået oprettet Magento igennem powerhosting, men syntes at alle sagde at det var så nemt.? Jeg fatter da ikke en hat af hvordan man gør tingene. Nogen der måske kunne hjælpe lidt? Powerhosting hat sendt mig en masse link med brugernavn og passwords. men hvad gør jeg så nu for at bygge min side op??

  Håber på at nogen kan hjælpe.!

  Mvh
  Ali

 11. Hejsa

  er der nogen der ved noget om man kan få et betalingsmodul til magneto platformen til rimlige penge?????

  mange tak for svaret

 12. Mener at ePay har levet en løsning til Magento til 99,- md… Derudover (som jeg har forstået det) skal du så også betale til PBS for aftale med dem…

  🙂

 13. Hej

  Jeg har været på udkig efter en opstartsshop, og synes magento ser fornuftig ud.

  Men er der nogle der kan anbefale et gratis domæne og hosting sted?

  Meningen er at det bare skal bruges til at teste på.

 14. Hej

  Kan man også opsætte en magenta webshop på en MAC?

  Jeg har tidligere lavet nogle meget simple hjemmesider i Adobe GoLive (kender ikke kode sprog) – Skal man kende kode sprog for at kunne lave en magenta webshop?
  Mvh Kasper

 15. Hej
  Jeg overvejer at gå igang med at lave en magento webshop, men om det er realistisk ved jeg ikke. Jeg har lavet nogle simple hjemmesider i GoLive, men kan ikke arbejde med koder – er det urealistisk at tro at jeg kan lave en webshop med det lille kendskab?

 16. Genialt. Jeg ved desværre bare ikke hvad jeg skal sælge på min webshop 🙁 eller jeg har en lille idé, men jeg vil helst ikke vise den frem offentligt 😉

 17. Hvis man vælger en oscommerce
  og man downlader den hvilket program kan man så bruge hvis man gerne vil sen hvordan den ser ud
  og hvis man gerne vil lave ændringer og tilføjelser?

 18. Prøv dette site, hvor hele webshoppen, nærmest er sat op for dig – selv betalingsmodulet er lige til at finde ud af. Webshoppen er gratis og indeholder alle tænkelige funktioner. Endnu en vigtig detalje er at den supleres også til metatags !

  Prøv det – det koster ikke noget

  http://shoppinnet.com/

  Mvh. André

 19. Hejsa,

  Er der nogen, der har lavet en web shop i Joomla? Jeg har en detailbutik, jeg gerne vil lave en web shop til, men jeg kan ikke bestemme mig for, om jeg skal gå efter Magento eller Joomla.

  Er der nogen, der kan hjælpe mig vælge?

  Hilsen Tina

 20. Hej igen,

  Kan du sætte et par ord mere på 🙂

  Hælder selv til Joomla fordi jeg tror, at der er større frihed til at lave layout … men måske er det den større frihed der gør Joomla mere kompliceret at arbejde med?!

  Hilsen Tina

  1. Hejsa

   Du har fuld frihed til at lave designs i de andre shopsystemer også. Du kan også købe en rigtig flot template på http://www.templatemonster.com og bygge ud fra.

   Jeg har bare ikke set nogle seriøse store netbutikker køre på joomla, men kan ske jeg tager fejl 🙂

 21. Hej jeg har læst og hørt meget godt om Magento løsniger både som hjemmeside og webshop.

  Jeg har download magento og synes bare ikke at kunne finde hoved eller hale i hvad jeg skal gøre herfra.

  Nogen der kan hjælpe lidt?

  Har ikke selv en server, som den be’r om.
  What to do???

  Hilsen
  Victor

 22. Hej

  Jeg skal have sat en webshop op, og har ikke selv et klap forstand på det. Er der nogen af jer der vil hjælpe mig – selvfølgelig mod betaling.

  Mvh Line

 23. Hej jeg skrev til Jer for et par dage siden da jeg står og gerne vil have bygget en magento webshop.

  Jeg er lidt på barbund, hvordan jeg gør efter at jeg har downloaded programmet. Jeg vil naturligvis gerne betale for hjælpen. Håber at høre fra Jer.

  Mvh.
  Victor

 24. Hej. Jeg har læst ovenstående indlæg om selv at lave en webshop. Jeg har en hjemmeside som jeg selv har lavet i publicher men vil gerne have en rigtig webshop hvor jeg kan sælge lyd cdér og tekster jeg har skrevet om fødselsforberedelse. Jeg skal bruge en betalingsdel, og hvis muligt et system der kan håndtere salget af mine lydfiler og tekst filer via nettet. Så jeg ikke skal sende med post danmark. Er der nogen der kan foreslå et sted der ikke er dyrt, og er der nogen der kan tilbyde at lave det for mig imod betaling?? så skriv til mette@hypno-terapeuten.dk
  Kærlig hilsen mette.

 25. Hej

  Jeg forstår ikke… du siger Magento er helt gratis, men når jeg ser på deres side, så står der at man kan prøve den gratis i 30 dage, men herefter koster det så FRA 15 dollars om måneden… så er det jo ikke gratis?? Og sådan er det på alle de sider du har beskrevet?

  1. Hej Maria

   Det er lang tid siden jeg har undersøgt Magento da jeg bruger Zen Cart, men er nu rimelig sikker på Magento stadig er gratis. Er du sikker på de USD15 ikke er for hosting, installation eller andet?

   Er der nogle der bruger Magento der lige gider komme ind over 🙂

 26. Har tidligere kigget på Magento men synes fra start det var for besværligt at tilrette til sit eget design.

  Bruger derfor Oscommerce som er rimlig let at tilrette og så findes der flere forums hvor der er ekspertbistand der koster gratis

 27. Jeg takker for info… Kan kun anbefale at bruge magento. Magento er, hvis du spørger mig klar “fremtiden” inden for webshops.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *