Hvad er en hjemmeside værd? Værdisætte hjemmeside

Mange spørger hvad er min hjemmeside værd, eller hvordan værdisætter jeg min hjemmeside. Andre vil gerne have en ide om hvad en bestemt hjemmeside er værd fordi de står i den situation at de gerne vil købe en eksisterende hjemmeside.

Et nyt lille handy online tool gør det nu muligt at få en lille ide om hvad et bestemt website er værd. Som med alt andet der er lavet så forenklet skal værdisætningen dog tages med store forbehold.

Jeg kan i hvertfald se at prissætningen OVERHOVEDET ikke passer på sites som sælger en masse ting, jeg ville ihvertfald sige at de som bød 9000 dollars for min bodybuilding hjemmeside vil være til grin. Men prisfastsættelsen af hjemmesider kan bruges som et fingerpeg hvis du har en blog som kun har adsense reklamer, eller ønsker at købe en hjemmeside som kun har indtægter via adsense, i hvertfald er værdien for de blogs jeg har mere i tråd med den reele værdi, selvom jeg nu gerne ville have endnu mere 😉

Prøv at se hvad den mener forskellige hjemmesider er værd ved at besøge http://www.cubestat.com/ Om ikke andet er det da ganske sjovt at sidde og kigge lidt på hvad den mener forskellige hjemmesider er værd, jeg ville i hvertfald ikke tillægge den større værdi.

4 tanker om “Hvad er en hjemmeside værd? Værdisætte hjemmeside”

  1. er da lidt sjovt lige at se lidt på.. alle mine sider er vurderet til $0.. hehe.. 😉

    Der er så heller ikke nogen af mine sider der er lavet for at tjene penge.. ikk endnu ihvertfald..

    Men kom lige til at tage et kig på http://www.cubestat.com/www.yahoo.com

    Nok ikk lige den side man ville have råd til at købe.. hehe.. 😉

  2. Jeg syntes selv at den slags statistikker er rigtig sjove og da jeg fandt ud af at min blog var mere værd end sidney lees hjemmeside, lavede jeg sitefight.dk, hvor man kan sammenligne to hjemmesiders værdi, bare for sjov. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *