Sælg mad til gravide

mad til gravide, tjen penge, tjen penge online, tjen penge hjemmefraEndnu en lille niche ide som kan udvikle sig til at blive en guldgrubbe for de der starter ideen op. Mange gravide kvinder tænker meget over hvad de spiser og bliver mere og mere fokuseret på at der kan være en sammenhæng mellem kosten og det kommende barns sundhed.

Det er nu du skal komme i gang hvis du vil tjene store penge på denne trend. Sørg for at kommende mødre får det bedre med en sund og varieret kost der er sammensat ud fra deres helt specielle behov, og dermed også sørge for at fremtidens babyer får en god næring og start på livet.

Et firma som har gjort dette allerede er Lunabio som sælger organisk mad specielt udviklet til gravide kvinder. Jeg spår et kæmpe marked for sådanne produkter og hvis du først får dem i hylderne i Bilka, Føtex eller lignende landet over tror jeg ikke du skal bekymre dig om hvor meget du tjener de næste mange år. Man kan selvfølgelig også lave en god webshop ud af disse specialprodukter.

hvis du vil hjælpe gravide og babyer med at få det bedre og blive sundere så er denne ide helt klar for dig. Der er sikkert mange andre “brands” end Lunabio på markedet, så tag et kig på google og se hvad markedet allerede har at byde på. Når du har gjort dette er det så tid til at gøre op med sig selv hvor meget man vil satse. Det store sats indbefatter at man får lavet sit helt eget brand, og satser på at få det ind i alle de store detail kæder, det er også her jeg spår klart de fleste penge ligger. Hvis man ikke vil satse så meget sørger man for at få forhandlingsretten over nogle eksisterende brands og starter så derfra. Der er utallige måder at starte op med denne ide, så vælg den du synes passer dig bedst 🙂

2 tanker om “Sælg mad til gravide”

  1. lad mig starte med at sige det er et fantastisk site du har dig her.

    det lyder som en spændende idé det her, men kan det foregå ved man f.eks kontakter firmaet og så får eneret på at sælge det i Danmark eller hvordan vil du tro det foregår??

    Mvh Nikolaj

  2. jeg har det samme spørgsmål til ideen med rengøringsartikler mm. og hvad er dealen for f.eks Føtex, bilka osv. ved at købe det af mig i stedet for direkte igennem producenten?

    Mvh Nikolaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *