Linda Rosing – Endnu en ny blog millionær

 linda rosing blog

Endnu en gang er der kommet lidt tal ud for hvad en ung kvindelig blogger tjener på at skrive om sit liv og meninger. Linda Rosing menes at tjene mindst 90.000 SEK hver måned på at skrive en blog. Linda Rosing har fordelen af at være en tidligere Big Brother deltager og generel været en del i medierne i Sverige, så derfor er det heller ikke vildt overraskende at hun hurtigt er kommet op og tjene gode penge.

De fleste andre populære bloggere blogger for sig selv mens Linda Rosing er “ansat” til at blogge. Det bliver mere og mere almindeligt at nogle hyrer kendte mennesker, eller gode bloggere til at skrive for sig og på den måde kan de kendte eller gode bloggere koncentrere sig om at skrive mens de mennesker der har forstand på at markedsføre og sælge reklamer kan tage sig af dette. Det er selvfølgelig også ganske god gratis PR de får ud af denne her avis artikel samt at der nu bliver skrevet om hendes blog (f.eks. her på hjemmejob.dk) 🙂

Se Linda Rosings millionær blog

Læs også denne her artikel om Piger der tjener penge på blogs 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *